MENIU

Nelu Tătaru, prima reacție după ce i s-a ridicat imunitatea: „Executaţi-mă public dacă aşa simţiţi sau merit”

Nelu Tătaru, prima reacție după ce i s-a ridicat imunitatea: „Executaţi-mă public dacă aşa simţiţi sau merit”

Nelu Tătaru a reacționat, luni, după ce parlamentarii i-au ridicat imunitatea și poate fi percheziționat informatic și domiciliar.

„Emoţiile şi durerea nu pot fi niciodată disimulate. Sunt profund emoţionat de imaginile pe care le-am văzut, astăzi, în Huşi. Pentru ei, pentru pacienţii mei, pentru toţi cei cu care m-am interesectat de-a lungul timpului, pentru ţara mea din care am ales să nu plec, pentru oraşul Huşi pe care l-am ales să îmi fie acasă… sunt medicul care a căutat să vindece, să salveze vieţi şi care nu a cerut sau a condiţionat vreodată actul medical. Recunoştinţa mea a fost vindecarea pacienţilor, că au putut pleca pe picioarele lor acasă şi zâmbetul pe care îl primesc mereu pe stradă, mai ales în Huşi”, a scris, luni, pe Facebook, deputatul PNL Nelu Tătaru.

”Acolo tratez, dorm, mănânc, plâng, râd şi îmi petrec majoritatea timpului de mai bine de 18 ani. Vinovăţia sau nevinovăţia unui om, oricare ar fi acesta, nu cred că se tranşează online sau la televizor. Mi-aş dori din tot sufletul ca în România în care îmi doresc să rămână şi să trăiască copiii noştri justiţia să îşi facă datoria şi să fie vizibilă întotdeauna, în toate cele 365 de zile ale anului, nu doar în perioada campaniilor electorale. Executaţi-mă public dacă aşa simţiţi sau merit, dar nu faceţi acelaşi lucru cu colegii mei, cu pacienţii sau cu familia mea”, a mai transmis medicul, adăugând că ”sănătatea nu ar trebui să aibă culoare politică”.

Nelu Tătaru a rămas fără imunitate parlamentară! Fostul ministru al Sănătății poate fi percheziționat

 
Mai multe articole despre:
nelu tataru mita dosar