MENIU

O tânără fotomodel, găsită moartă în faţa unui spital din SUA. Noi detalii ȘOCANTE ies la iveală

Sursa foto: Instagram christygilesx

Noi detalii șocante ies la iveală după 10 de zile de când fotomodelul Christy Giles, în vârstă de 24 de ani, a fost găsită decedată, în faţa spitalului din Culver City, Los Angeles. 

Polițiștii au indicii că trupul ei a fost abandonat acolo de bărbați cu fețele acoperite, după o petrecere la care s-ar fi consumat substanțe interzise, în data de 13 noiembrie.

Christy Giles avea 24 de ani era căsătorită. Soțul ei spune că imaginile surprinse de camerele de luat vederi din zonă au surprins momentul când un grup de bărbați cu fețele acoperite abandonează trupul partenerei sale în apropierea spitalului.

Jan Cilliers susține că soția lui era la o petrecere în Los Angeles, împreună cu o prietenă. Cheful s-a mutat într-un apartament din oraș, iar la ora 5:30 dimineața ea îi scria prietenei un mesaj din care reiese că voia să plece de la petrecere.

Primele rapoarte toxicologice arată că tânăra găsită în viață avea în corp heroină. Soțul lui Christy Giles spune că partenera lui și prietena ei nu ar lua niciodată heroină în mod voluntar.

Potrivit oficialilor americani, pe corpul tinerei nu au fost găsite răni. Totodată, mama fetei susţine că fiica ei a fost antrenată de tată ei, fost militar în Irak, şi că s-ar fi luptat feroce cu orice atacator.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz, care este tratat ca moarte cauzată de supradoză, accidentală sau provocată.

Sursa foto: Instagram christygilesx