MENIU

George Simion, în mijlocul sinistraților: „Nu lăsăm pe nimeni în urmă! Fiecare român e important!”

George Simion, în mijlocul sinistraților. Foto: Facebook

Președintele AUR, George Simion, se află de duminică seară în mijlocul locuitorilor din comuna Pechea (județul Galați). 

Liderul AUR, împreună cu parlamentarii, consilierii locali și județeni aleși ai AUR, dar și alături de peste 300 de membri și simpatizanți ai formațiunii, au început de astăzi să ajute la curățarea locuințelor afectate de inundații, în vreme ce mai multe echipe de ingineri verifică structura locuințelor.

„Lăsați telefoanele, lăsați tot! Toată lumea la muncă! Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Fiecare om e important fiecare român e important. Noi de asta am venit aici. Noi nu vă lăsăm singuri, nu plecăm de aici. Ne aveți tot timpul, cu spitalul mobil, cu bucătăria de campanie, cu materialele de construcții”, a spus liderul AUR locuitorilor din Pechea.


 
Acesta a declarat că nu a mers în Galați pentru a striga „jos guvernul”, ci vrea să îi ajute pe locuitorii afectați de inundații.

Alegerile prezidențiale, în linie dreaptă! INSOMAR și AVANGARDE, colaborare crucială: rezultatele sondajelor, prezentate ÎN EXCLUSIVITATE la REALITATEA!

 
„Începem construcția sau reconstrucția și începem să rezolvăm din probleme. Bine că sunteți bine, că ai voștrii copii sunt bine. Nu sunteți singuri”, a mai spus liderul AUR.

 
George Simion și echipele AUR i-au ajutat pe locuitorii din comuna Pechea să curețe gospodăriile de nămolul lăsat în urmă de inundații. 
 
Președintele AUR va rămâne în județul Galați până la finalul săptămânii. De altfel, acesta a anunțat că va ajuta la reconstrucția caselor distruse de inundații. Acolo unde este imposibil să repare, liderul AUR vrea să construiască locuințe de la zero.

Confruntarea candidaților pe drumul spre Cotroceni se vede pe Realitatea.NET! Ana Maria Păcuraru, tur de forță: TU DECIZI în ziua votului!