MENIU

Crimă urmată de sinucidere, în Franța. Româncă ucisă de propriul soț, care apoi și-a luat viața – Detalii șocante din anchetă

Sursa foto: Pixabay

Un caz șocant a avut loc în Ille-sur-Têt, o comună în departamentul Pyrénées-Orientales din sudul Franței. O româncă și soțul ei au fost găsiți fără suflare, în casă, lângă fetița lor de doar 4 ani, care era în viață. Sora bărbatului a fost cea care a alertat autoritățile.

Fetița de 4 ani a fost preluată de medici și mai apoi plasată către asistenții sociali, potrivit stiridiaspora.ro.

Potrivit primelor investigații, românca, în vârstă de 40 de ani, ar fi fost ucisă de soțul ei, în vârstă de 60 de ani, care ulterior și-a luat viața. 

„Autopsia confirmă că femeia a murit prin asfixiere, ca urmare a strangulării. S-a deschis o anchetă pentru uciderea româncei, urmată de sinuciderea soțului prin auto-imolare, o moarte datorată inhalării de funingine și distrugerii țesuturilor de către flăcări”, spun anchetatorii.

Cuplul s-ar fi despărțit anul acesta, la începutul verii, potrivit lindependant.fr. Două plângeri au urmat acestei despărțiri. Prima venea de la femeie, care a denunțat violența din partea soțului ei, plângere închisă fără alte măsuri. Iar a doua a venit de la bărbat, dar împotriva noului iubit al femeii.

Autoritățile au deschis o anchetă și continuă cercetările.

Mai multe articole despre:
crima franta sinucidere franta