MENIU

Polițistă de 24 de ani, cercetată penal după relația amoroasă cu un traficant de droguri și aventura cu șeful ei căsătorit

O fostă polițistă, Caitlin Howarth, în vârstă de 24 de ani, se află în centrul unei anchete după ce s-a descoperit că avea o relație cu un traficant de droguri și, în același timp, o aventură cu superiorul ei căsătorit.

Howarth, care și-a dat recent demisia din poliție, este cercetată pentru abateri disciplinare, în timp ce procesul în care era acuzată de favorizarea infractorului a fost suspendat.

          Polițista de 24 de ani este cercetată penal acum / Sursa foto - Instagram

Relația cu un traficant de droguri și aventurile amoroase ale polițistei

Caitlin Howarth ar fi fost implicată într-o relație amoroasă cu Joseph Shaw, un cunoscut traficant de droguri, pe care l-ar fi ajutat să evite o razie a poliției. În același timp, Howarth a întreținut o relație romantică cu inspectorul șef Daniel Greenwood, în vârstă de 41 de ani, comandantul poliției din Bradford, care se presupune că ar fi profitat de poziția sa pentru a iniția legătura cu tânăra polițistă.

Cei doi au început aventura când Howarth avea doar 21 de ani, iar Greenwood 38. Investigația a scos la iveală schimburi de mesaje erotice și imagini explicite între cei doi, care au încălcat inclusiv restricțiile impuse în timpul pandemiei de Covid-19 pentru a se întâlni și a întreține relații intime.

Atât Caitlin Howarth, cât și Daniel Greenwood și-au dat demisia înainte de a fi audiați în cadrul anchetelor disciplinare. Greenwood urma să fie audiat într-o comisie specială cu privire la comportamentul său, dar a renunțat la funcție chiar cu o zi înainte. Deși Howarth a scăpat de acuzațiile penale legate de relația cu Shaw, rămâne în vizorul autorităților pentru abaterile disciplinare legate de relațiile sale amoroase cu Shaw și Greenwood.

            Cum se scuză polițista după aventura cu șeful ei căsătorit? / Sursa foto - Instagram

Cum a început relația cu superiorul său

Ancheta a dezvăluit că Greenwood a cunoscut-o pe Caitlin Howarth în 2019, prin intermediul mamei ei, care lucra la școala unde învățau copiii lui. Polițista, care tocmai absolvise facultatea, i-a cerut sfaturi despre cum să intre în poliție. Relația profesională dintre cei doi a devenit rapid una personală, transformându-se într-o aventură romantică.

În vara lui 2020, Howarth și Greenwood au început să facă schimb de mesaje cu conținut sexual, deși amândoi erau implicați în alte relații. Greenwood chiar a încălcat regulile anti-Covid pentru a o vizita pe Caitlin la domiciliul său în ianuarie 2021.

La audieri, Greenwood a susținut că atracția a fost reciprocă și că tânăra polițistă ar fi inițiat avansurile, fiind atrasă de bărbați mai în vârstă. De partea ei, Howarth a declarat că a fost atrasă de inspectorul șef pentru că trecea printr-o perioadă dificilă în relația cu partenerul său.

Relația lui Caitlin Howarth cu Joseph Shaw, un traficant de droguri în vârstă de 29 de ani, a început după ce cei doi s-au cunoscut pe Tinder. Shaw, care era fratele unui condamnat aflat în închisoare, a fost arestat ulterior și condamnat la șase ani și jumătate de închisoare în ianuarie 2023 pentru trafic de droguri.