MENIU

Veşti noi despre starea lui Michael Schumacher

Sabine Kehm: Starea lui Schumacher rămâne critică, dar stabilă

MICHAEL SCHUMACHER Starea fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher este în continuare critică, dar stabilă, a declarat, sâmbătă, ataşatul de presă al germanului, Sabine Kehm, care a precizat că până luni nu este prevăzută nicio conferinţă de presă la spitalul din Grenoble, informează presa franceză.

MICHAEL SCHUMACHER "Starea lui Michael rămâne critică, dar stabilă. Până luni nu este prevăzută nicio conferinţă de presă", a precizat Kehm.

Sabine Kehm a menţionat că familia germanului a dat autorităţilor de bunăvoie camera ce se afla pe casca lui Schumacher în momentul accidentului.

MICHAEL SCHUMACHER, septuplu campion mondial, a fost rănit grav într-un accident de schi, duminica trecută, în staţiunea franceză Meribel. Germanul a fost operat până acum de două ori. Schumacher este în comă indusă, suferind de leziuni craniene.

MICHAEL SCHUMACHER împlineşte astăzi 45 de ani. O viaţă contra cronometru

MICHAEL SCHUMACHER. Cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile este în comă de şase zile la un spital din Grenoble, după ce a suferit un accident la schi. Soţia sa a venit în zori la spital. Nu a stat de vorbă cu presa, cum nici altcineva din anturajul său nu a mai oferit de două zile informaţii despre evoluţia medicală a marelui campion. Azi zeci de membri ai unui fanclub Ferrari sunt aşteptaţi la Grenoble pentru a-şi arăta susţinerea într-un moment dificil nu doar pentru familia Schumacher, ci pentru întreaga lume a sportului.

Legendarul pilot MICHAEL SCHUMACHER s-a născut in Germania pe 3 ianuarie 1969, într-o familie modestă, spre deosebire de marea majoritate a pilotilor de Formula 1, care provin din familii bogate. Tatăl lui Michael a fost constructor care se ocupa şi de circuitul de karting din Kerpen, iar mama sa, muncitoare într-o cantină. De aceea doar talentul l-a dus în Formula 1, trecând prin karting, Formula Koening, Formula Ford, Formula 3 şi Campionatul Mondial de Sport Prototip. Statistic, prin prisma celor şapte titluri mondiale câştigate, a celor 91 de victorii, 68 de pole position-uri şi 76 cele mai rapide tururi, Michael Schumacher este considerat drept cel mai bun pilot de Formula 1 din toate timpurile.

La finalul cursei contând pentru Marele Premiu al Italiei 2006, care a avut loc la Monza şi pe care a câştigat-o, MICHAEL SCHUMACHER şi-a anuntat retragerea din activitatea de pilot de Formula 1 la finele sezonului.

Atunci, MICHAEL SCHUMACHER. declara: "Am decis să mă retrag până la sfârşitul anului, deşi încă sunt în stare să concurez împotriva celor mai buni piloţi. Însă vine un moment când e bine să-ţi iei rămas bun."

Tot în 2006, în urma unui sondaj efectuat de FIA, MICHAEL SCHUMACHER a fost votat de către fanii Formulei 1 drept cel mai popular pilot care a evoluat vreodată în acest sport. Prin faptul că de-a lungul carierei a încântat privirile spectatorilor şi telespectatorilor cu evoluţii de senzaţie, dar pe de altă parte a fost implicat şi într-o serie de scandaluri cauzate de pilotajul sau, Michael Schumacher este unul dintre acei oameni pe care ori îi iubeşti ori îi urăşti, spuneau comentatorii de Formula 1.

După o carieră de succes, un accident stupid, petrecut pe o pârtie de schi, l-a aruncat pe MICHAEL SCHUMACHER într-o bătălie pe viaţă şi moarte, aproape la fel ca cele din competiţiile sportive. Ziarul Bild a refăcut traseul marelui campion şi a descoperit că acesta a ieşit de pe pârtie ca să o ajute pe fiica unui prieten care căzuse cu schiurile. Când a vrut să-şi continue traseul, schiurile ar fi trecut peste o piatră, iar el s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut, lovindu-se foarte puternic la cap.

SCANDAL la spitalul în care e SCHUMACHER. Un jurnalist deghizat în preot a încercat să-l vadă

Veste teribilă despre Michael Schumacher, chiar în ziua în care împlinește 45 de ani