MENIU

Un bărbat a furat banii bolnavilor de cancer - Ce pedeapsă a primit acum

Arestat

Impostorul care a furat banii pentru tratamentul copiilor bolnavi de cancer ajunge în cele din urmă după gratii. Magistrații l-au condamnat definitiv la zece ani și cinci luni de închisoare. Ultimele pe lista escrocului din Oradea au fost mamele unor copii grav bolnavi. Femeile au adunat fonduri pentru a-i trata în spitalele din străinătate și s-au trezit cu conturile goale.  

Marcel Florin Manciu este bărbatul care a furat fără milă de la gura bătrânilor și din conturile copiilor bolnavi de cancer. Are o uriașă carieră în escrocherii și a pus la punct planuri pentru a încasa bani necuveniți într-o manieră demnă de un film de groază. Ultimele pe lista impostorului au fost mamele copiilor bolnavi de cancer care strângeau sumele necesare pentru tratament în străinătate prin intermediul unor fundații.

A avut tupeu să cloneze și paginile de facebook ale unor fundații și aduna, sub credibilitatea asociațiilor non-guvernamentale, sume pentru cazuri grave, iar banii îi băga în propriul buzunar.

În România există o listă lungă de ONG-uri care se ocupă de problemele persoanelor vulnerabile. De cele mai multe ori, cei care se află în impas primesc un ajutor nesperat din partea acestor fundații care îi sprijină sub diverse forme. 

 

Mai multe articole despre:
fura banii bolanilor de cancer