MENIU

3 persoane, găsite moarte într-un apartament din Bistriţa. Vecinii au reclamat miros puternic de gaz

3 persoane, găsite moarte într-un apartament din Bistriţa. Vecinii au reclamat miros puternic de gaz

Trei persoane au fost găsite moarte, sâmbătă seară, într-un apartament din municipiul Bistriţa. Salvatorii au găsit victimele fără semne vitale, într-un apartament din care provenea miros puternic de gaz metan. Alarma a fost dată de vecini.

Din primele informații, incidentul a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 21:00. Locatarii unui bloc din municipiul Bistriţa au reclamat că pe casa scării se simte miros puternic de gaz.

La faţa locului au fost trimise echipaje de salvare de la ISU Bistriţa Năsăud şi echipe de intervenţie ale companiei care furnizează gaz.

„Din păcate, in momentul în care s-a asigurat accesul în interiorul apartamentului la intrarea căruia s-a detectat o concentraţie mare de gaz metan, echipajele de intervenţie au găsit trei fără semne vitale”, a transmis ISU Bistriţa Năsăud.

Potrivit sursei citate, victimele sunt două femei şi un bărbat. Preventiv, o parte din locatarii scării s-au autoevacuat, iar pompierii solicitat altor persoane, ramase în apartamente, să părăsească imobilul pentru a fi evitat orice incident, mai arată sursa citată.

 

Mai multe articole despre:
persoane moarte apartament bistrita miros gaze