MENIU

Ucrainenii trec la alt nivel - Folosesc biciclete electrice în lupta cu tancurile rusești

Biciclete electrice

Luptătorii ucraineni deschid o nouă eră în ceea ce privește tacticile militare. Oamenii lui Zelensky luptă cu tot ce pot împotriva rușilor, inclusiv cu biciclete electrice care transportă armament greu. 

Luptătorii ucraineni au folosit bicicletele alimentate cu baterii pentru cel puțin un raid asupra vehiculelor blindate rusești. Motocicletele au apărut pentru prima dată pe câmpul de luptă în Primul Război Mondial și și-au dovedit valoarea prin faptul că erau ieftine, rapide și puteau fi purtate prin terenuri accidentate unde vehiculele militare mai grele eșuau. Pentru trupele speciale, care sunt adesea parașutate pe teritoriul inamic și trebuie să meargă pe jos până la poziție, noua tehnologie oferă o modalitate de a parcurge în liniște distanțe mari, apoi de a fugi din situații în care echipele operaționale ar fi trebuit anterior să tragă cu arma.

Bicicletele electrice Eleek sunt fabricate în Ucraina, au o autonomie maximă de 150 de kilometri, cântăresc 70 de kilograme și au nevoie de aproximativ cinci ore pentru a se reîncărca. 

Mai multe articole despre:
biciclete electrice razboi in ucraina rusia