MENIU

Se conturează taberele în PSD: Marian Oprişan merge pe mâna Vioricăi Dăncilă

Se conturează taberele în PSD, înaintea şedinţei Comitetului Executiv. Președintele PSD Vrancea, Marian Oprișan, a avut cuvinte de laudă pentru preşedintele executiv Viorica Dăcnilă, despre care a afirmat că, după felul în care s-a comportat după debarcarea lui Liviu Dragnea,  "are ceva de spus".

"Doamna premier, prin analizele și prin modul în care s-a comportat în ultima perioadă, a demonstrat că e un lider care are ceva de spus", a declarat Oprișan vineri dimineaţă, înainte de a intra la şedinţa CEx.

Liderul de la Vrancea a afirmat însă că şi alţi colegi pot îndeplini, la fel de bine, funcţia de preşedinte, confirmând că el nu va candida. "Eu nu candidez la funcţia de preşedinte şi vă spun clar că nu ai cum să ştii cine  va ieşi, în mâna oricărui soldat se află sabia de mareşal."

Oprișan a făcut câteva precizări şi despre desemnarea unui candidat PSD la prezidenţiale. "Toti colegii care vor dori să candideze la prezidenţiale vor anunţa în  Comiteutl Executiv, vom face o cercetare sociologică şi dacă îndeplinesc caliţăţile şi condiţiile să devină candidatul PSD. Asta se va întampla, după părerea mea, la sfârşitul lunii iunie."

Întrebat şi dacă actualul președinte al Academiei Române, Ioan Aurel Pop, ar putea fi un potențial candidat al PSD la prezidențiale, Oprişan s-a explrimat, evaziv, că este un ”mare savant şi un mare român, dacă ar vrea să candideze la prezidenţiale e o veste bună."

Mai multe articole despre:
Oprişan