MENIU

Primele imagini de la întâlnirea istorică Trump - Putin

<p>Intalnire Putin - Trump</p>
<p>Intalnire Putin - Trump</p>
<p>Intalnire Putin - Trump</p>
Trump vs Putin

Președintele american Donald Trump a avut, vineri, prima întâlnire față în față cu liderul rus Vladimir Putin la summit-ul G20 desfășurat în orașul german Hamburg, notează BBC.

Vladimir Putin şi Donald Trump şi-au strâns mâna vineri pentru prima dată la sosirea lor la summitul G20 de la Hamburg, a anunţat Kremlinul, relatează France Presse.

'Şi-au strâns mâna şi au declarat că se vor întâlni din nou separat şi se vor revedea curând', a declarat presei purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Atât Putin cât și Trump au spus anterior că doresc să repare relațiile bilaterale Rusia-SUA deteriorate de conflictele din Ucraina și Siria, dar și de presupusul amestec al Moscovei în alegerile americane.

Această perspectivă pare însă tot mai nesigură.

Aflat într-o postură nedorită în țară, în scandalul presupuselor relații dintre echipa sa și Rusia, Trump încearcă acum să dovedească că nu este omul Moscovei.

Într-un discurs ținut joi la Varșovia, președintele american a denunțat rolul Rusiei în "destabilizarea" Ucrainei. Declarația sa a atras protestul Kremlinului.

'Şi-au strâns mâna şi au declarat că se vor întâlni din nou separat şi se vor revedea curând', a declarat presei purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. Atât Putin cât și Trump au spus anterior că doresc să repare relațiile bilaterale Rusia-SUA deteriorate de conflictele din Ucraina și Siria, dar și de presupusul amestec al Moscovei în alegerile americane. Această perspectivă pare însă tot mai nesigură. Aflat într-o postură nedorită în țară, în scandalul presupuselor relații dintre echipa sa și Rusia, Trump încearcă acum să dovedească că nu este omul Moscovei. Într-un discurs ținut joi la Varșovia, președintele american a denunțat rolul Rusiei în "destabilizarea" Ucrainei. Declarația sa a atras protestul Kremlinului.