MENIU

Loteria bonurilor. Cei mai norocoși și cei mai ghinioniști plătitori de taxe: 27 în total

Norocosul va lua banii ANAF-ului

Loteria bonurilor fiscale, runda a treia. Cel puțin 27 de români au făcut cumpărături de 509 lei în data de 1 iunie, potrivit unei firme emitente de carduri, însă nu se știe câți dintre aceștia au și păstrat bonul pentru concursul organizat de Ministerul Finanțelor Publice.

Cei 27 de norocoși s-ar putea califica pentru milionul de lei oferit de ANAF dacă nu sunt extrem de ghinioniști să fi aruncat bonus fiscal primit pe 1 iunie.

Toţi cei 27 au făcut cumpărături în valoare de 509 de lei în data de 1 iunie, pe care le-au achitat cu cardul, potrivit unui procesator de plăţi.

Loteria bonurilor fiscale a fost organizată duminică, 19 iulie de la ora 20.10. Au fost eligibile pentru concurs bonurile fiscale câștigătoare emise în perioada 1 - 30 iunie 2015.

Fondul de premiere pentru extragerea lunară este de 1.000.000 de lei, din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pentru care s-au revendicat premiile, se constată depășirea numărului de maximum 100 de cereri de revendicare, va fi organizată a doua extragere în vederea determinării a 100 de câștigători.

Pentru selectarea bonurilor câștigătoarea din rândul celor emise în luna iulie a.c. extragerea va fi organizată în data de 16 august 2015.

Mai multe articole despre:
loteria bonurilor fiscale loteria bonurilor