MENIU

Ciolacu, atacat de toți liderii cu care a negociat la guvern. „Totul este o mascaradă”

Ciolacu, atacat de toți liderii cu care a negociat la guvern

Consultările organizate de premier cu partidele politice pentru a stabili data prezidențialelor au eșuat. Toți liderii l-au atacat pe liderul Marcel Ciolacu pentru că insistă pentru organizarea scrutinului în septembrie.

Cei din opoziție au profitat de șansa de a discuta cu premierul și au făcut declarații toxice la adresa acestuia. Elena Lasconi, George Simion și Diana Șoșoacă au lansat atacuri dure la adresa PSD. 

„Apreciem ca am fost invitati la dialog din punctul nostru de vedere, al USR-ului, dialogul este baza democratiei la fel si respectrea legii.  Aceasta discuție, acest dialog, cred că nu îsi avea rostul daca se intelegeau intre ei, dar se joaca de-a democratia”, a spus Elena Lasconi, proaspăt aleasă ca lider USR.

Joe Biden nu se lasă, chiar dacă a gafat într-una în dezbaterea cu Trump. ''Vom continua să luptăm!''

„Am vazut un premier slab, am vazut un premier care nu e propriul lui stapan, am vazut un premier la care diferite grupuri de interese pe care nu le cunosc au ajuns. Ma temeam ca este mincinos, e mai mult si mai grav decat faptul ca este mincinos, nu poate. Este neputincios, a anuntat un calendar nu stiu cu ce este santajat domnul Ciolacu, pe noi nu ne intereseaza cand sunt alegerile, altele sunt problemele romanilor”, a spus George Simion, liderul AUR, la ieșirea de la negocieri.

„Tot ce vedeti acum la Guvernul României din punctul meu de vedere este doar o mascarada prin care se mimeaza procesul democratic intr-un stat roman in care alegerile au fost fraudate. Aceste consultari nu fac altceva decat sa sa arate un joc a lui Ciolacu care isi doreste sa devina presedintele Romaniei”, a spus Diana Sosoaca, presedinta partidului SOS.

  Nicolae Ciucă: „În unanimitate, susținem desfășurarea alegerilor prezidențiale la termen!”