MENIU

Ce au scris jucătorii naționalei României de fotbal în scrisoarea lăsată în vestiar, după meciul cu Olanda de la Euro 2024

Ce au scris jucătorii naționalei României de fotbal în scrisoarea lăsată în vestiar. Foto: Facebook

La finalul meciului pierdut în optimile Euro 2024, scor 0-3 cu Olanda, jucătorii echipei naționale de fotbal a României au lăsat o scrisoare în vestiar. Aceasta conținea un mesaj de recunoștință pentru toți cei implicați în organizarea turneului final al Campionatului European de fotbal.

„Euro 2024 a fost pentru fiecare dintre noi una dintre cele mai importante experiențe fotbalistice trăite până acum și ne bucurăm că scena pe care s-a desfășurat a fost cea germană. Fiecare meci, fiecare emoție, fiecare trăire ne-a adus împreună și ne-a făcut să simțim magia fotbalului.

Plecăm din Germania cu gândul că am dat totul pentru România și suntem recunoscători pentru tot ce am trăit în săptămânile petrecute aici. A fost o onoare să facem parte din marea familie a fotbalului european.

Mulțumim că ne-ați făcut să ne simțim ca acasă!

Echipa națională de fotbal a României', au scris tricolorii în scrisoarea lăsată la plecare. 

De altfel, echipa națională a postat pe pagina oficială de Facebook poze din vestiarul tricolorilor:

Probleme tehnice la aeronava care trebuia să aducă Naționala în țara

Federația Română de Fotbal a anunțat că sosirea în țară a delegației gare a participat la EURO 2024 s-a amânat.

Naționala României trebuia să aterizeze la București la ora 00:45.

Într-o primă fază, fotbaliștii, staff-ul tehnic și ceilați membri ai delegației ar fi trebuit să ajungă pe la Aeroportul ‘Henri Coandă’ la ora 23:20. Acest lucru nu mai este valabil.

Vezi ce a anunțat FRF cu puțin timp în urmă pe realitateasportiva.net.

Noua găselniță a producătorilor ca să mai scumpească marfa din magazin. Ce este „upflation”, fenomenul prin care se încearcă păcălirea consumatorilor