MENIU

Pescobar a făcut anunțul! Le dă bani elevilor care iau BAC-ul cu 10

Paul Nicolau, cunoscut și sub numele de Pescobar, își pune averea la dispoziție pentru a sprijini excelența academică. Omul de afaceri a anunțat că va oferi bani gratuit tuturor elevilor care obțin nota 10 la examenul de Bacalaureat. Afaceristul este de părere că școala este cel mai sigur drum spre succes și dorește să încurajeze tinerii să își dedice timpul învățării.

Mesajul motivațional al lui Pescobar

Într-o postare pe rețelele sociale, Paul Nicolau a subliniat importanța educației și a disciplinei în obținerea succesului. „Facem așa: Cine ia zece la Bac are 100 de euro de la mine. Toți cei care iau 10 din toată țara, nu mă interesează câți sunt. Nu contează numărul lor. Haide cu învățătura, că asta e cheia succesului! Una din ele... Cartea e sfântă. Spot la învățat, copii!”, a declarat Pescobar.

Calendarul examenelor scrise la Bacalaureat 2024

Examenul de Bacalaureat din 2024 va avea loc conform următorului calendar:

1 iulie 2024: Limba și literatura română – proba E.a) – proba scrisă
2 iulie 2024: Proba obligatorie a profilului – proba E.c) – proba scrisă
4 iulie 2024: Proba la alegere a profilului și specializării
5 iulie 2024: Limba și literatura maternă
8 iulie 2024: Afișarea rezultatelor
9 - 11 iulie 2024: Rezolvarea contestațiilor
12 iulie 2024: Afișarea rezultatelor finale

Inițiativa lui Paul Nicolau este menită să motiveze elevii să își dedice timpul studiului și să aspire la cele mai înalte rezultate academice. Într-o perioadă în care multe vedete încurajează scurtăturile spre succes, Pescobar pune accent pe importanța educației și a disciplinei. Această recompensă financiară nu este doar un stimulent material, ci și un mesaj puternic despre valoarea cunoștințelor și a muncii asidue.