MENIU

Este doliu pe scena filmului. Un actor celebru a plecat la cele veșnice

Lumea filmului este în doliu după ce un actor extrem de iubit, Renauld White, s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani. Trista veste a fost anunțată de prietenul său apropiat și creatorul de modă Jeffrey Banks, prin intermediul rețelelor sociale.

Cine a fost Renauld White

Renauld White, cunoscut pentru rolurile sale din film și televiziune, a avut și o carieră remarcabilă în modeling. În 1979, a devenit al doilea model de culoare care a apărut pe coperta revistei GQ, marcând un moment semnificativ pentru diversitatea în modă. Începând cu anii 1960, White a defilat pentru designeri de renume precum Bill Blass, Calvin Klein, Ralph Lauren și Donna Karan, și a colaborat cu Yves Saint Laurent, Jean-Charles de Castelbajac, Versace, Armani și Cerutti. Chiar și după pensionare, în 2023, a revenit în modeling pentru o campanie Dolce & Gabbana, fotografiată de Steven Meisel.

                                         Renauld White a murit / Sursa foto - Presa străină

Jeffrey Banks a transmis un mesaj emoționant pe Instagram pentru a anunța trecerea în neființă a lui Renauld White:

„Cu o tristețe imensă raportez că cel mai drag prieten și coleg de muncă, RENAULD WHITE, ne-a părăsit ieri. Fiindu-mi model de la începutul carierei mele, RENAULD a fost întotdeauna gentlemanul perfect și un mare ambasador pentru brandul meu. Când a fost prezentat pentru prima dată mamei mele, ea a susținut instantaneu că el era ‘fratele meu mai mare’. Mi-aș fi dorit doar să fie așa. Îmi vor lipsi discuțiile noastre și momentele petrecute împreună, dar îmi voi aminti întotdeauna barierele pe care le-ai depășit în industria modei și dragostea pe care ai împărtășit-o ca prieten de încredere. Noapte bună, dulce Prinț, și zboruri de îngeri îți cântă odihna.”

Moartea lui Renauld White lasă un gol imens în inimile celor care l-au cunoscut și l-au admirat, atât în lumea filmului, cât și în industria modei. Contribuțiile sale remarcabile și amintirile frumoase pe care le-a lăsat în urmă vor fi mereu prețuite.