MENIU

Incendiu devastator la o vilă din Băile Tușnad: peste 40 de pompieri au intervenit 

Incendiu devastator la o vilă din Băile Tușnad. Peste 40 de pompieri au intervenit

Un incendiu violent s-a produs, miercuri seara, la o vilă din Baile Tusnad. Peste 40 de pompieri militari si civili au intervenit la fata locului. Cauza probabila a producerii acestuia ar fi jocul copiilor cu focul.

"In aceasta dupa-amiaza, peste 40 de pompieri militari si civili din cadrul Detasamentului Miercurea Ciuc si SVSU Baile Tusnad, Sanmartin si Sansimion au intervenit, timp de peste 4 ore, pentru stingerea unui incendiu produs la o vila din statiunea Baile Tusnad. Suprafata afectata este de aproximativ 500 mp. Au actionat cinci autospeciale de stingere. Din fericire, nu s-au inregistrat victime", a precizat ISU Harghita.

La sosirea echipajelor de interventie, ardea generalizat acoperisul cu invelitoare din tigla si mansarda din lemn, pe o suprafata de aproximativ 250 mp, incendiul propagandu-se si la etajul inferior, cu pericol de extindere la cladirile invecinate.

Au ars, in totalitate, acoperisul si mansarda, etajul I fiind afectat in proportie de 60%, iar la nivelul demisolului, construit din piatra, au ars doar elemente de constructie prabusite de la nivelele superioare.

Mai multe articole despre:
incendiu baile tusnad incendiu tusnad