MENIU

George Simion l-a convins pe primarul din comuna Pechea, devastată de inundații, să cedeze terenuri pentru construcția de noi case VIDEO

Jumătate din județul Galați a fost sub ape, acum este sub tone de noroi. Foto/ISU

Liderul AUR l-a convins, după o discuție extrem de contradictorie și aprinsă, pe primarul comunei Pechea, distrusă de viituri și inundații, să cedeze terenuri pentru construcția de noi case oamenilor care dorm sub cerul liber de aproape două săptămâni.

Președintele AUR, George Simion, a fost luni la Primăria din Pechea pentru a discuta cu primarul localității, Mihăiţă Măncilă, însă edilul a fost negăsit. 

Mai mult, localnicii din Pechea s-au plâns că nu dă nimeni de primar de mai bine de o săptămână. Mai mult, acesta nu s-ar fi interesat de situația oamenilor din Pechea.

După încercarea liderului AUR de a discuta cu edilul, acesta din urmă a venit astăzi între voluntarii AUR pentru a vorbi cu George Simion.

„Te caut de 24 de ore. Dar nu-ți e rușine? Am venit aici să construim case și tu îți bați joc de noi? (...) Te-am căutat”, i-a spus George Simion primarului din Pechea.

Mai multe articole despre:
george simion primar pechea