MENIU

Explozia de la Crevedia | A fost ca o bombă termobarică. Au ars 8 case și alte 11 sunt afectate

Zeci de echipaje de pompieri intervin (captură video)

Explozia de la Crevedia, așa cum s-a văzut pe filmări și au afirmat mai mulți martori, a avut puterea unei bombe termobarice, cea mai temută armă non-nucleară folosită în războiul din Ucraina. 8 case au ars și alte 11 sunt afectate în urma incendiilor provocate de sfera uriașă de foc produsă la explozia cisternelor de gaz lichefiat.

În urma exploziilor şi incendiului de la o staţie GPL din Crevedia au ars 8 case, iar alte 11 sunt afectate, a transmis președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan.

 

Explozia de la Crevedia s-a văzut din Capitală. O sferă de foc la mai bine de 20 de kilometri - VIDEO

 

El anunţă că tuturor familiilor evacuate li se vor pune la dispoziţie locuri de cazare în zonă şi că a discutat cu premierul despre modalităţi de a-i ajuta pe sinistrați.

"De asemenea, tuturor familiilor evacuate le vom pune la dispoziţie locuri de cazare în zonă”, a afirmat, pe Facebook, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Corneliu Ştefan.

 

Exploziile de la Crevedia. Inspectorii INSEMEX fac duminică expertiza - Cum puteau fi EVITATE a doua explozie și noi victime

El a menţionat că la prima oră, au ajuns la Crevedia alimente şi alte ajutoare pentru cei care au fost afectaţi de incendiu.

 

Mai multe articole despre: