MENIU

Lasconi, scandal cu șefii USR din cauza unor afișe electorale în care apare alături de Clotilde Armand

Elena Lasconi a intrat în conflict deschis cu liderii USR din București, chiar în momentul în care ar fi avut nevoie de sprijinul întregului partid, Candidata la președenție a ieșit de pe grupurile de comunicare ale partidului, potrivit surselor Realitatea Plus, deranjată de o serie de bannere de campanie cu Clotilde Armand, care urmau să fie afișate în București.

Potrivit surselor citate, Lasconi ar fi fost nemulțumită „mai degrabă de partea estetică” a afișelor, nu de mesajul afișat. Pe de altă parte, se pare că există și o nemulțumire legată de asocierea imaginii ei cu cea a primăriței de la Sectorul 1 care n-a reuit să obțină un nou mandat.

Pe de altă parte, Armand este coordonatorul campaniei pe București.

Cum vrea să conducă din umbră Clotilde Armand Bucureștiul: planul fostei primărițe rezist

După disputa avută cu Biroul Național, Elena Lasconi a ieșit de pe grupul de comunicare al partidului în care sunt membrii BN.

Clotilde Armand ar fi ieșit la cerșit semnături pentru candidatura Elenei Lasconi. Cum s-a afișat primărița în Gara de Nord - FOTO

Ruptura dintre Lasconi și USR București a fost evidentă chiar și la depunerea candidaturii acesteia la Biroul Electoral Central, când nici Cătălin Drulă, nici Vlad Voiculescu și nici Clotilde Armand, nu au fost prezenți.

Lasconi, SABOTATĂ de propriu partid. De ce nu o susțin reziștii la alegeri pe șefa partidului: tensiuni uriașe

 

Mai multe articole despre:
lasconi scandal clotilde armand sabotaj usr