MENIU

eMAG Stock Busters – Lichidare de stoc pentru electrocasnice la cel mai mare retailer online

eMAG Stock Busters este o promotie foarte performanta de lichidari de stoc ce dureaza 3 zile. Ofertele sunt foarte avantajoase.

eMAG Stock Busters – Lista completa cu toate electrocasnicele aflate la reducere poate fi consultata AICI.

eMAG Stock Busters este o promotie foarte buna de lichidare de stocuri care acopera si zona de electrocasnice. Preturile sunt scazute cu pana la 50% timp de 3 zile si 3 nopti, iar noi am selectat 6 electrocasnice beste deals pe care le gasiti in oferte. Stocurile se epuizeaza destul de repede.

eMAG Stock Busters – Combina frigorifica Arctic

Prima oferta foarte avantajoasa aflata la lichidare de stocuri este pentru o combina frigorifica Arctic. Combina are un volum de depozitare de 291l in cele doua compartimente disponibile, inaltimea sa este de 181cm si face parte din clasa energetica A+. Combina produsa chiar in Romania are o reducere de pret de 36% si oferta poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – Masina de spalat rufe Slim Hotpoint

O alta oferta foarte interesanta este pentru o masina de spalat rufe avantajoasa si economicoasa. Masina nu incarca factura la electricitate, facand parte din clasa energetica A+++, 1200 RPM si o capacitate de incarcare de 6kg. Masina de spalat este de un model SLIM, adica are dimensiunile mult reduse. Oferta cu 37% reducere poate fi gasita AICI.

eMAG Stock Busters – Pachet cuptor + Plita

Un pachet foarte avantajos aflat la reducere este pentru un cuptor si o plita, ambele incorporabile. Cuptorul este produs de Hansa, functioneaza electric, e dotat chiar si cu display si are functie de Grill si volum de 69l. Cuptorul face parte din clasa energetica A si exteriorul sau este din inox. Plita din pachetul promotional de la eMAG este produsa tot de eMAG, este incorporabila si functioneaza pe gaz, avand 4 arzatoare, wok, aprindere electrica si exterior din inox care este usor de curatat si intretinut. Oferta completa cu reducere de 450 de lei o gasiti AICI.

eMAG Stock Busters – Fier de calcat Tefal Ultimate Anti Calc

Fier de calcat de foarte buna calitate produs de Tefal se afla la reducere de pret in cadrul promotiei de lichidare de stocuri. Fierul are o talpa cu functie autoclean, putere de 2600W si rezervor pentru apa de 0.35l. Pretul fierului de calcat este redus cu 45% in acest moment si poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – Aspirator cu sac Bosch

O alta oferta foarte avantajoasa si cu reducere de pret record: 46%, este aspiratorul cu sac de la Bosch. Acest aspirator are o putere de 700W, 3.5 l rezervor pentru praf, tub telescopic din metal si e dotat si cu filtru pure air. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG Stock Busters – Blender Electrolux

Ultima oferta pe care v-o recomandam este pentru un electrocasnic mic si anume un Blender fabricat de Electrolux. Blenderul va poate fi de mare ajutor pentru prepararea unor bauturi care sa va energizeze si pentru un stil de viata mai sanatos. Blenderul are putere de 300 W si 0.6l rezervor. Pretul cu 47% reducere il gasiti AICI.

Mai multe articole despre:
emag stock busters