MENIU

Prognoza meteo, 21 septembrie. Frigul ia o pauză. Soarele va încălzi majoritatea regiunilor țării. Care vor fi temperaturile maxime

Prognoza meteo, 21 septembrie.

Pe 21 septembrie, vremea ne aduce vești îmbucurătoare, oferindu-ne o pauză bine meritată de la frigul zilelor trecute. Soarele va străluci generos, încălzind majoritatea regiunilor țării și promițând o zi plină de confort și plăcere. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza pentru această zi de sâmbătă, anticipând o atmosferă frumoasă și o gamă de temperaturi maxime între 18 și 26 de grade Celsius, ideală pentru activități în aer liber și momente de relaxare.

Meteorologii de la ANM prognozează o zi călduroasă, cu temperaturi caracteristice acestei perioade. Cerul va fi predominant variabil, având înnorări în Banat, Oltenia, sudul Munteniei, Dobrogea și în zona Carpaților Meridionali. Acolo, izolat, pot apărea ploi.

Vântul va prezenta intensificări slabe până moderate, mai accentuate în regiunile sudice și în zonele montane, cu viteze ce pot atinge 40-50 km/h. De asemenea, dimineața se va forma ceață pe arii restrânse, în special în Transilvania și Moldova. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 26 de grade, iar cele minime vor varia între 2 și 17 grade, în special pe litoral.

În Capitală, temperaturile se vor menține aproape de valorile normale pentru această perioadă. Cerul va fi temporar acoperit de nori, iar pe parcursul zilei, vântul va avea viteze cuprinse între 40 și 45 km/h, urmând să își reducă intensitatea spre seară.

În intervalul  09:00 - 22.09.2024 ora 09:00, vremea va fi frumoasă, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Maxima se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar minima va fi de 9-12 grade.

La munte, vremea va fi plăcută, cu temperaturi asemănătoare celor specifice acestui sezon. Cerul va fi variabil, prezentând înnorări pe parcursul zilei, în special în estul țării, unde izolat pot apărea ploi slabe. Vântul va fi de intensitate slabă, cu unele intensificări locale.

Pe litoral, se va înregistra o creștere a temperaturii față de ziua anterioară. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla ușor până la moderat, cu unele intensificări temporare în timpul zilei. Temperaturile maxime vor varia între 23 și 25 de grade Celsius, iar cele minime se vor situa între 14 și 17 grade. Temperatura apei mării va fi de 20-22 de grade Celsius, conform ANM.

Confruntarea candidaților pe drumul spre Cotroceni se vede pe Realitatea.NET! Ana Maria Păcuraru, tur de forță: TU DECIZI în ziua votului!

Mai multe articole despre:
vremea vremea 21 septembrie meteo anm meteorologi