MENIU

Ponta a purtat ghinion candidaților pe care i-a votat de-a lungul timpului la alegerile prezidențiale

Foto arhivă

Victor Ponta pare că a adus ghinion celor pe care i-a votat la alegerile prezidențiale. Niciunul dintre candidații pe care fostul premier și-a pus ștampila până acum nu a ajuns la Cotroceni.

 Acum a venit rândul ca Marcel Ciolacu să testeze pe propria piele dacă Ponta poartă sau nu ghinion. Fostul președinte al PSD a declarat că va merge să voteze la alegerile prezidențiale pentru că va candida Marcel Ciolacu.

De 24 de ani candidații PSD la alegerile prezidențiale nu au reușit să câștige, chiar dacă au avut în mână guvernul și parlamentul. 

Victor Ponta și-a desemnat favoritul pentru alegerile prezidențiale. Fostul președinte al PSD a scris că va merge să-l voteze pe Marcel Ciolacu la alegerile de la finalul lunii noiembrie.

„Încep să cred și eu că a făcut bine Marcel Ciolacu să candideze - altfel chiar nu aveam de ce să merg la vot; și eu și încă 75% din romanii cu drept de vot. Poate, după 20 de ani, se sparge blestemul”, a scris Ponta pe Facebook.

Înainte de alegerile din 2014, actualul consilier al lui Marcel Ciolacu a declarat că toți candidații pe care i-a votat până acum au pierdut alegerile. El i-a votat pe Mircea Geoană, Adrian Năstase sau Crin Antonescu.

Inclusiv Victor Ponta a pierdut alegerile în 2014. De asemenea, candidatul PSD Viorica Dăncilă a pierdut în fața lui Klaus Iohannis în 2019, la un scor zdrobitor. 

Mai multe articole despre:
vitor ponta alegeri prezidentiale marcel ciolacu