MENIU

Adevărul despre horoscop, ascuns de astrologi! Ce zodie eşti, de fapt

Adevărul despre horoscop, ascuns de astrologi! Ce zodie eşti, de fapt

În ciuda faptului că zodiacul are o formă acceptată la nivel mondial şi că cele 12 semne ale acestuia au ajuns să ghideze viaţa şi dispoziţia multor persoane din lume, potrivit unor noi cercetări se pare că toată lumea se înşală cu privire la felul în care sunt interpretate astrele şi că adevărul despre zodia ta este cu totul altul.

Aşadar, se pare că niciunul dintre nativii zodiacului nu îşi cunoaşte semnul corect sub care s-a născut din cauza că horoscopul nu a fost regândit după felul în care planetele s-au mutat în funcţie de Pământ.

Astfel, în cei aproximativ 2000 de ani de când oamenii urmăresc predicţiile astrale, stelele s-au mutat în raport cu Pământul definind astfel alte perioade caracteristice naşterii fiecărui semn zodiacal, iar eroarea ar fi de aproximativ o lună, crie girly.ro.

Cercetătorii susţin că acest fenomen are loc o dată la 26.000 de ani şi că aproximativ 86% dintre persoane ar fi născute în mod normal sub alt semn astrologic decât cele prezentate în mod normal în zodiacuri. Astfel, sunt şanse mari că în loc de Gemeni să fii de fapt Rac.

Mai mult decât atât, astrologii din antichitate par să fi scos deliberat din horoscop un al 13-lea semn zodiacal, Ophiuchus, pentru a putea împărţi zodiacul în 12.

Aşadar, potrivit acestor date, horoscopul ar trebui să arate de fapt aşa:

21 ianuarie – 16 februarie: Capricorn
17 februarie – 12 martie: Vărsător
13 martie – 18 aprilie: Peşti
19 aprilie – 14 mai: Berbec
15 mai – 21 iunie: Taur
22 iunie – 20 iulie: Gemeni
21 iulie – 10 august: Rac
11 august – 16 septembrie: Leu
17 septembrie – 31 octombrie: Fecioară
1 noiembrie – 23 noiembrie: Balanţă
24 noiembrie – 29 noiembrie: Scorpion
30 noiembrie – 18 decembrie: Ophiuchus
19 decembrie – 20 ianuarie: Săgetător

Mai multe articole despre:
horoscop zodii