Articolele din categoria SĂNĂTATE:

Autopsia tânărului care s-a lovit la cot, încheiată. Date șocante din raportul medicilor
Autopsia tânărului care s-a lovit la cot, încheiată. Date șocante din raportul medicilor - ce s-a întâmplat, de fapt, pe masa de operație
Au apărut primele date din necropsia după moartea cercetătorului de 28 de ani, pe masa de operație. Tânărul a murit asfixiat în sala de operații a Spitalului din Suceava. Medici legiști au descoperit lichid la plămâni, care ar fi apărut după administrarea anestezicului. Totodată, pacientul care era la prima intervenție chirurgicală nu a fost testat de medici dacă era sau nu alergic la una din cele 5 substanțe folosite la anestezia generală. Cel care i-a administrat serurile jură pe Biblie că este nevinovat și nu își asumă moartea băiatului. Urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional! 
Salata
Pericol uriaș pentru cei care nu spală bine frunzele de salată - Riscul la care se expun cei mai mulți oameni
Salata este populară printre persoanele care doresc să-și mențină o dietă echilibrată și sănătoasă. Soiurile de salată sunt adesea oferite spre vânzare, gata preparate și ambalate. Se știe că aceste tipuri de produse proaspete pot fi contaminate cu bacterii care sunt relevante din punct de vedere al igienei. Un grup de lucru condus de profesorul Dr. Kornelia Smalla de la Institutul Julius Kühn (JKI) a arătat acum că aceste bacterii pot include și bacterii rezistente la antibiotice.
Ridichii
Ridichile roşii. Sunt extrem de gustoase, dar ascund un mare secret! Mai cumperi?
Odată cu venirea primăverii, pe tarabele din pieţe încep să-şi facă apariţia delicioasele ridichi roşii de lună, care dau savoare salatelor proaspete şi sunt ideale pentru gustărici sănătoase sau pentru platouri cu aperitive. Ridichile de lună nu se găsesc tot anul în magazine sau dacă se găsesc sunt lipsite de aromă, tocmai de aceea trebuie să profiţi în această perioada de prezenţa lor. Ridichile roşii te scapă de durerile de cap şi au o mulţime de alte beneficii pentru sănătatea ta, aşa că trebuie să începi cât mai repede să le consumi.
Cât de sănătos este, de fapt, ananasul la conservă
Cât de sănătos este, de fapt, ananasul la conservă. Detaliul ținut ascuns de comercianți
Ananasul este un fruct foarte sănătosşi extrem de util în ameliorarea indigestiei, artritei şi sinuzitei. Sucul are efect vermifug, combătând cu succes paraziţii intestinali. Bromelaina, o enzimă proteolitică regăsită în ananas, este cheia valorii nutriţionale aparte a acestui fruct. Această enzimă participa în mod direct la metabolizarea proteinelor, facilitând buna desfăşurare a proceselor digestive şi absorbţia completă a nutrienţilor din hrană. 
Foto ilustrativ (Profimedia)
Persoanele cu această grupă de sânge au cel mai mare risc de accident vascular cerebral
Medicii spun de mult timp că fiecare persoană ar trebui să-și cunoască grupa sanguină și Rh-ul. Este extrem de important, deoarece dacă o persoană primește sânge cu antigene străine, sistemul său imunitar va începe să lupte împotriva acestora și va apărea o reacție de respingere. O legătură mai puțin evidentă, dar sugerată de studii, este cea dintre grupa de sânge și anumite riscuri de sănătate.