Alt tip Cum scăpăm de respirația urât mirositoare Sunt multi oameni care nu stiu ca au problema respiratiei urat mirositoare, iar cei din jur nu stiu cum sa le spuna ca sa nu-i jigneasca. Aceasta nu este intotdeauna un simptom al igienei orale precare, ci poate fi semn al unei afectiuni serioase.
Alt tip Produsul miraculos, recomandat pentru aproape toate bolile Cu excepția herniei, a tratamentelor cu raze X sau a constipației severe, argila este recomandată pentru tratarea tututor afecțiunilor. O găsiți în farmacii, sub formă de pulbere. Medicii recomandă să folosiți argilă din zone cât mai apropiate de localitatea în care v-ați năcut. Alexandra Păcuraru ne spune, la ”Fresh Refresh”, care sunt cele mai bune tratamente cu argilă.
Alt tip Afecțiunile renale pot fi prevenite. Care sunt cele mai simple metode Există maladii care se tratează cu bani mulți, energie și consum psihic. Afecțiunile renale provoacă dureri îngrizitoare și te scot din circuit. Ele reprezintă exemplul clasic de afecțiuni care pot fi prevenite foarte ușor. Alexandra Păcruaru ne spune cum putem face acest lucru, la ”Fresh Refresh”.
Alt tip Mămăliga, la fel de eficientă ca un medicament. Ce boli previne și cum s-o consumi Banala mămăligă este unul dintre cele mai sănătoase alimente. Are atâtea efecte benefice, încât poate fi considerată un medicament. Alexandra Păcuraru ne spune, la ”Fresh Refresh”, care sunt bolile ce pot fi prevenite prin consumul de mămăligă.
Alt tip Cum să lucrezi cu șefii dificili. Câteva sfaturi de la psihologi Alexandra Păcuraru ne dă câteva sfaturi care, spun psihologii, ne ajută să transformăm orice șef dificil într-o persoană blândă.
Alt tip Consumul de varză are mai multe beneficii decât crezi. Cele 100 de boli pe care le previne Mulţi oameni deterstă varza, însă puţini ştiu că aceasta poate trata o mulţime de afecţiuni. Aflăm care sunt acestea la "Fresh Refresh", cu Alexandra Păcuraru.
Alt tip Ciocolata neagră, o minune pentru sănătate. De ce e bine să o consumi când ești stresat Zeii Olimpului adorau să bea ciocolată lichidă pentru a-și tempera depresiile generate de muritori. E drept, nu se inventaseră aditivii alimentari.
Alt tip Ce înseamnă, de fapt, când îți țiuie urechile. Care este cel mai bun remediu natural Alexandra Păcuraru ne spune, la ”Fresh Refresh”, care este cauza țiuitului urechilor și care sunt cele mai bune tratamente naturale care ne pot ajuta să scăpăm de aceste simptom de multe ori deranjant.
Alt tip Efectele împărtășirii la serviciu. Cum să eviți certurile cu șefii Ne plângem adesea că nu suntem înțeleși și avem pretenția ca restul oamenilor să ne citească gândurile. Alexandra Păcuraru ne spune cum să ne calmăm și să evităm certurile cu șefii, la serviciu.
Alt tip Trucuri pentru o respirație corectă. Cum să te relaxezi pe loc Exista câteva trucuri care ne ajută să ne relaxăm și să respirăm corect. Care sunt acestea? Le aflăm de la Alexandra Păcuraru, în păstila ”Fresh Refresh”.
Alt tip Cura cu leurdă, tratamentul miraculos pentru o mulțime de boli Cercetatorii din Germania ua numit leurda planta mileniului III, datorita proprietatilor ei curative exterm de puternice. La ce este buna leurda, ne spumne Alexandra Pacuraru la ”Fresh Refresh”.
Alt tip Doar două ingrediente simple îți curăță ficatul de grăsime. Cum să le consumi O metoda simpla si eficienta pe baza de doar doua ingrediente naturale va poate scapa de problemele cu ficatul.
Leurda, planta minunată care vindecă o mulțime de boli Urșii, cum ies din hibernare, mănâncă leurdă - usturoi sălbatic. Cercetătorii germani au numit-o planta mileniului III. Iată de ce.
Alt tip Ai animal de companie? Cum să-l îngrijești corect În această pastilă ”Fresh Refresh”, rolul principal îl au animalele noastre de companie. Iată cum trebuie îngrijite.
Pașaportul ar putea deveni act de identitate, la fel ca buletinul Un grup de senatori şi deputaţi PNL au iniţiat un proiect de lege pentru modificarea OUG 97/2005, prin care paşaportul ar urma să devină act de identitate, la fel ca buletinul.
Alt tip Redescoperim agricultura BIO. Cum să ne ferim de produsele de sinteză Omenirea a făcut din agricultura intensivă, industria alimentară și produsele farmaceutice cele mai importante surse de venit după petrol. Haideți să redescoperim agricultura BIO, alimentele naturale și farmacia pământului.
Alt tip Sfinții Mucenici. Cum să alegeți vinul de 9 Martie 9 Martie este și ziua ”celor 40 de pahare”, pe care bărbații trebuie să le bea. Iată cum să alegeți vinul potrivit.
Alt tip La mulți ani de 8 Martie! Ce să le gătim doamnelor ca să se simtă răsfățate Este 8 Martie! Pregatiti-le doamnelor un meniu sanatos.
Alt tip Atenție la deodorante! Cât de grav te pot îmbolnăvi și cu ce să le înlocuiești În reclamele la deodorante, producătorii bat monedă pe faptul că produsele lor blochează transpiraţia şi au efect 24 de ore. Adică fac apel la comoditatea noastră. Amăgiţi de ideea că obţinem efect maxim cu efort minim, nu ne mai gândim la ceea ce nu spun comercianţii, ca să nu le falimentăm afacerea. Şi anume că ştiinţa intensivă este, uneori, o invitaţie la boală.
Alt tip Energizantele, unele dintre cele mai nesănătoase produse. Cât de grav te pot îmbolnăvi Unele dintre cele mai nesanatoase produse de pe piata sunt energizantele. Pentru persoanele cu afectiuni de inima, ele reprezinta o adevarata ruleta ruseasca.
Alt tip Fructe și legume BIO. Cât de sănătoase sunt și cât de repede expiră Astazi atacam raftul cu fructe si legume bio. Mai sunt ele atat de sanatoase daca stau cu saptamanile pe raft sau pe vapor? Specialistii spun ca da.
Alt tip Lipsa luminii naturale la birou poate duce la probleme serioase de sănătate. Cum te îmbolnăvește Munca la serviciu in spatii fara lumina naturala afecteaza atat productivitatea, cat si sanatatea.
Alt tip Bebelușii au nevoie de vitamina B12. Care sunt alimentele care o conțin Sanatatea trebuie mentinuta din frageda pruncie. Specialistii au stabilit ca doza zilnica de B12 pentru un bebeblus de pana la 6 luni este infima, dar ea trebuie sa fie asigurata.
Alt tip Sucurile acidulate din comerț, un pericol pentru copil. Ce poate păți și cu ce să le înlocuiești 99 la sută dintre boli sunt consecinţa unui regim de viaţă comod, a delăsării. Copiii care ajung să aibă afecţiuni cardiace sau de nutriţie în adolescenţă sunt victima unor părinţi fără voinţă.
Alt tip Ce trebuie să mănânci când îți alăptezi bebelușul. Sfaturi de la nutriționiști În perioada alăptării, o femeie trebuie să beneficieze de diversitate în alimentaţie. Cantitatea laptelui depinde foarte mult de ceea ce consumă ea. Nu şi calitatea.
Alt tip Israelienii mănâncă vegan. Care sunt principalele alimente din dieta lor Veganismul prinde rădăcini şi pe un tărâm al laptelui şi al cărnii precum Israel. Este titlul unui reportaj publicat de bbc.com. Jurnaliştii străini relatează cum patroana unui local a schimbat complet meniul pentru clienţi după ce ea a devenit vegan. Mai mult. Chiar şi soldaţii israelieni primesc porţii de mâncare vegan.
Alt tip Adevărul despre guma de mestecat. Puțini știu asta Guma de mestecat este nocivă! Cel puţin cea pe care o găsim la tot pasul, în toate magazinele. Este drept, cu o asemenea concluzie expusă copiilor, părinţii trebuie să spună adio liniştii. Cu puţin tact, însă, scot din viaţa lor un obicei care poate genera multe probleme de sănătate.
Alt tip Cum să cureți colonul în mod natural Trei sferturi dintre boli, unele nevindecabile, au drept cauză un colon murdar. Prin urmare dacă în colon se află sursa unor afecţiuni grave, remediul se găseşte tot acolo!
Alt tip Simptomele care-ți spun că ai lipsă de fier. Ce să mănânci ca să scapi de această afecțiune Sunteţi obosiţi, vă enervaţi mai uşor, aveţi insomnii, va concentraţi mai greu şi ameţiţi? Foarte probabil, aveţi carenţă de fier.