Articolele din categoria MEDIU:

Peștera cu „lacrimi albastre” din inima muntelui - TOXICĂ pentru localnici. Apa colorată, între pericol și afacere
Peștera cu „lacrimi albastre” din inima muntelui - TOXICĂ pentru localnici. Apa colorată, între pericol și afacere - VIDEO
Un munte din Bucovina plânge cu „lacrimi” alb-albastre. Un fost miner din Suceava spune că în localitatea Crucea zac resurse uriașe de cupru și nimeni nu le exploatează. În zonă ar fi venit și chinezii să se intereseze cum ar putea pune pe picioare o afacere profitabilă. Apele albastre care se scurg din munți sunt toxice și pot fi un adevărat pericol chimic pentru cei care locuiesc în zonă.
Apele Române: În marile orașe NU lipsește apa. Orașele mici și comunele, lovite de secetă - Restricțiile în CRIZĂ
Apele Române: În marile orașe NU lipsește apa. Orașele mici și comunele, lovite de secetă - Rezerva de apă și restricțiile în CRIZĂ
Administraţia Naţională Apele Române (ANAR) anunţă că în prezent NU sunt dificultăţi la alimentarea cu apă în sistem centralizat pentru marile aşezări urbane. În același timp, fenomenul de secetă afectează în continuare oraşele mici şi comunele, unde sistemele de alimentare cu apă nu fac față. ANAR face apel la economisirea apei și prezintă restricțiile de folosire a apei în perioadele critice. 
Culturi stropite cu substanțe toxice, în cel mai mare bazin legumicol din țară - OTRAVĂ PURĂ
Culturi stropite cu substanțe toxice, în cel mai mare bazin legumicol din țară - OTRAVĂ PURĂ
Otravă în paradisul legumelor din județul Galați! Mai multe percheziții de amploare au scos la iveală că la Matca, unul dintre cele mai mare bazine legumicole din ţară, se pulverizau substanțe toxice pe culturi. Aproximativ 350 de litri de produse pentru protecţia plantelor, cu termenul de valabilitate expirat, au fost descoperite. De asemenea, substanțe interzise în România erau vândute producătorilor.