Articolele din categoria ACTUAL:

Cine vorbește mai mult, de fapt: bărbatul sau femeia?
Cine vorbește mai mult, de fapt: bărbatul sau femeia? O aplicație a numărat intervențile verbale dintr-o ședință și a facut marea dezvăluire
În mod tradițional, s-a crezut că femeile sunt cele care vorbesc mai mult decât bărbații. Dar dacă ne oprim să analizăm acest lucru și să ne gândim la adevărata realitate, ce am afla? Un fapt interesant este că cercetările arată că avem tendința de a subestima timpul în care bărbații vorbesc și supraestimăm timpul pe care îl vorbesc femeile.
Accident mortal pe A1: o mașină a fost strivită între două tiruri
Momentul șocant al tragediei rutiere cu 5 morți de pe A1. Ce s-a întâmplat cu TIR-ul din spate? - VIDEO
Tragedia rutieră produsă marți dimineață pe autostrada București - Ploiești, în care 5 oameni și-au pierdut viața, a fost surprinsă de camera de bord a unui autoturism aflat pe sensul opus. In secvențele șocante se observă că microbuzul a fost strivit între 2 TIR-uri, în condițiile în care vehiculul greu aflat în spate lasă impresia că n-ar fi frânat. Atenție, imagini cu puternic impact emoțional.
Protecţia Consumatorilor, controale la o tavernă din Herăstrău
Protecţia Consumatorilor, controale la o tavernă din Herăstrău: amenzi uriașe pentru produse expirate și mizerie. Unitatea ar putea fi închisă - FOTO
Amenzi în valoare de 140.000 de lei au fost date de comisarii de la Protecţia Consumatorilor după mai multe controale făcute la Taverna Racilor Herăstrau. Printre neregulile găsite au fost: produse expirate, mizerie, muşte. De asemenea, localul nu avea autorizaţie de la Primărie. Unitatea ar putea fi închisă între şase luni şi un an pentru abateri repetate.
Un luptător de la Penitenciarul Craiovaa fost lăsat zăcând pe asfalt
Fiul unui influent milionar iordanian din Craiova, printre agresorii care au bătut bestial un gardian de penitenciar. Tânărul ar fi părăsit țara
Detalii halucinante apar în cazul scandalului din clubul din Craiova acolo unde un agent de penitenciar a fost bătut cu bestialitate. Printre agresori, pe lângă foști deținuți de la penitenciar de maximă siguranță, a fost și fiul unui influent om de afaceri iordanian din Craiova. Potrivit unor surse Realitatea Plus, tânărul implicat în scandal ar fi părăsit țara, chiar pe la un puncte de trece a frontierei din Dolj.
Arhivă foto
Tudor Pitulescu, prins băut și drogat la volan. Cum se folosesc interlopii de numele șefilor din Poliție
Clanul Pitulescu face legea pe șosele și se folosește de numele unor mari șefi din poliție, cu care nu au legături de familie, pentru a scăpa basma curată. Tudor Pitulescu a fost prins noaptea trecută conducând băut și drogat. Bărbatului de 42 de ani i s-a reținut permisul de conducere, însă la scurt timp s-a întors să-și ia mașina de unde o lăsase. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. Familia a avut nenumărate probleme cu legea. Fratele lui Tudor Pitulescu este cel care în urmă cu mai bine de 14 ani a intrat cu mașina într-o terasă din Drumul Taberei. Oamenii răniți nu au făcut plângere, motiv pentru care a scăpat nepedepsit. 
Cât de periculoase sunt pesticidele din legume și fructe - Cum scapi de ele: 3 soluții preparate în casă
Cât de periculoase sunt pesticidele din legume și fructe - Cum scapi de ele: 3 soluții preparate în casă
Cu siguranță ai văzut pe rafturile supermarketurilor diverse săpunuri și substanțe speciale pentru curățarea fructelor și legumelor. Se pare că multe dintre acestea nu oferă însă rezultatele dorite. Iată trei soluții cu ingrediente simple pe care le poți face acasă pentru a curăța legumele și fructele de pesticide. Cât de important este să recunoști simptomele otrăvirii cu pesticide.
DoomFest 2023. Hanul Kilometrul 6 - eveniment caritabil la Timișoara
DoomFest 2023. Hanul Kilometrul 6 - eveniment caritabil la Timișoara. Motocicliștii vin în sprijinul Spitalului Clinic Militar de Urgență. Împreună renovează două saloane ale Secției de Cardiologie
Sănătatea a fost, este și va fi întotdeauna sectorul care are nevoie de susținere. Ca semn de recunoștință și prețuire pentru tot efortul depus și pentru viețile salvate, în sprijinul eforturilor proprii vine rândul ONG-urilor, companiilor ți, de ce nu, chiar al oamenilor simpli să ofere un ajutor.