Articolele din categoria ACTUAL:

Klaus Iohannis: „România a făcut progrese semnificative în ceea ce privește ODD-urile asociate protecției mediului”
Klaus Iohannis, la New York: „România a făcut progrese semnificative în ceea ce privește ODD-urile asociate protecției mediului”
Președintele României, Klaus Iohannis, a susținut marți, 19 septembrie 2023, la New York, Statele Unite ale Americii, o intervenție în cadrul Summitului privind Obiectivele de Dezvoltare Durabilă - Dialogul Liderilor cu tema „Unitate și solidaritate: întărirea sistemului multilateral pentru sprijin consolidat, cooperare, follow-up şi revizuire”.
Tarom, gaura din cerul transporturilor aeriene românești. Foto/Arhivă Exclusiv
TAROM, căpușată de interese uriașe. Compania se vrea reabilitată. În 2019, aproape jumătate dintre angajați erau rude
„Un leu pentru Ateneu” s-a transformat într-un leu pentru Tarom. Angajații companiei naționate de transport aerian vor să slaveze firma de la faliment cu ajutorul donațiilor publice. Asta deși, susțin persoane apropiate de companie, Comisia Europeană are pregătit un ajutor de restructurare de 70 de milioane de euro, sumă pe care absolut nimeni din România nu s-a sinchisit s-o ia de la europeni.
 Dosarul de mită de la ASSMB. Cristian Plută, ARESTAT preventiv - Averea obținută în doar 2 ani
Dosarul de mită de la ASSMB. Cristian Plută, ARESTAT preventiv alături de „mâna sa dreaptă” - Averea obținută în doar 2 ani
Doi oameni au fost arestați pentru 30 de zile după descinderile de la Administrația Spitalelor București, printre care și Cristian Plută, adjunctul insituției, alături de Stancila Silviu, mâna sa dreaptă. Procurorii anticorupție au ridicat probe într-un dosar de luare de mită. Cristian Plută a strâns o avere impresionantă în ultimii ani: a cumpărat trei terenuri, o casă și a castigat 25.000 de euro în doi ani, în timp ce era directorul de investiții al instituției. 
Klaus Iohannis participă la ședința CRUCIALĂ a ONU - Președintele României, față în față cu Joe Biden
Klaus Iohannis participă la ședința CRUCIALĂ a ONU - Președintele României, față în față cu Joe Biden
Klaus Iohannis este în Statele Unite și participă chiar în aceste momente la Adunarea Generală a Organizației Națiunilor Unite din New York. Președintele a călătorit în America cu un avion de lux, iar alături de el este și Prima Doamnă. Potrivit agendei publice, Klaus Iohannis urmează să participe în această seară și la un dineu organizat de Joe Biden. Nu este exclus să vedem însă și întâlniri bilaterale cu președintele Americii, în contextul bucăților de drone care au căzut pe teritoriul țării noastre. 
Durerile în talpă, un avertisment pentru sănătate
Durerile în talpă, un avertisment despre starea de sănătate. Care sunt afecțiunile grave mascate într-un disconfort aparent minor
Picioarele noastre sunt unele dintre cele mai importante părți ale corpului nostru, dar deseori le ignorăm până când apar probleme. Durerile în talpă sunt destul de comune și pot fi un semn că ceva nu este în regulă cu sănătatea noastră. În această discuție, vom explora câteva probleme de sănătate care pot fi „citite” în talpa piciorului.