Articolele din categoria ACTUAL:

"DISECŢII CROMATICE", expoziţie de pictură şi fotografie pentru renovarea saloanelor Clinicii de Chirurgie Vasculară Alt tip
Expoziţie inedită cu scop caritabil. Un medic rezident expune fotografii din timpul operaţiilor
Asociaţia culturală "POPIŢIU", în colaborare cu Asociaţia "COMPAS X" organizează expoziţia de pictură şi fotografie cu tematică chirurgicală "Disecţii cromatice" a medicului rezident Mircea Ionut Popiţiu. Expoziţia are scop caritabil, iar fondurile sunt destinate renovării saloanelor Clinicii de Chirurgie Vasculară din cadrul Spitalului Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara.
Urmările unei ploi cu grindină pe autostrada A1
Scene de coşmar pe Autostrada A2. Ploaie cu grindină, gheaţă pe asfalt. Traficul a fost reluat
Câteva fotografii trimise pe adresa redacţiei de un MARTOR OCULAR arată urmările unei ploi violente pe Autostrada A2. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că traficul de pe calea unidirecțională Constanța – București a autostrăzii A2, a fost deviat din nodul rutier Lehliu-Gară, de la kilometrul 65 al autostrăzii, pe DN 3, către București. UPDATE: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 15:30, pe calea unidirecțională Constanța – București a autostrăzii A2 se circulă în condiții normale pentru această perioadă (de exemplu, porțiuni de carosabil umed care alternează cu porțiuni de carosabil uscat), măsura devierii traficului din nodul rutier Lehliu-Gară, situat la kilometrul 65 al autostrăzii, fiind ridicată.
Creierul femeilor prezintă anumite diferențe față de cel al bărbaților
Creierul femeilor prezintă anumite diferențe față de cel al bărbaților
Anumite părți ale creierului sunt mai dezvoltate la bărbați decât la femei și invers. Se știe de multă vreme că la bărbați creierul este mai voluminos, dar s-a observat că volumul mai mic al creierului femeilor nu dăunează eficienței, în măsura în care se compensează cu un număr mai mare de conexiuni cerebrale. Altfel spus, nu există legătură între volum și performanță, scrie passionsante.be.