Articolele din categoria ACTUAL:

Ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, liberalul Adrian Veștea. Foto/AVFacebook
Două stadioane și un patinoar, așteptate de oameni, primesc finanțare. Anunțul vine de la ministrul Adrian Veștea, PNL
"Semnăm trei contracte care au parcurs procedurile de achiziție și o să le emit, o să le nominalizez pe cele mai mari. Este vorba de Stadionul „Gheorghe Hagi” din Constanța, Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, precum și de semnarea contractului pentru patinoarul artificial din Sfântul Gheorghe, județul Covasna", a declarat Adrian Veștea după ședința de guvern de miercuri.
Detalii înfiorătoare din trecutul criminalului „Șacalul”, făcute publice de un criminolog 
Detalii înfiorătoare din trecutul criminalului „Șacalul”: ar fi abuzat sexual o copilă de 15 ani, cu handicap, în timp ce fredona melodii de dragoste. Un criminolog rupe tăcerea
Noi detalii apar despre criminalul de la Constanța, pe măsură ce procurorii continuă ancheta privind uciderea celor două femei de către Niculae Mitrea, zis „Șacalul”. În urmă cu 8 ani, acesta a violat o fată cu handicap în vârstă de 15 ani. Pentru fapta sa a primit 5 ani de închisoare, deși avea antecedente. Dan Antonescu, expert criminolg, spune că „avem de a face cu un individ care și-a perfecționat stilul” și că, cel mai probabil, dacă anchetatorii vor proba toate faptele acesta va fi condamnat la închisoare pe viață.
Accident Pantelimon. Minorul care a ucis un copil și a lăsat un altul infirm, din nou în fața procurorilor/ Arhivă foto
Accident Pantelimon. Minorul care a ucis un copil și a lăsat un altul infirm, din nou în fața procurorilor. Tânărul este cercetat pentru OMOR
Continuă audierile în cazul tragicului accident de lângă parcul Pantelimon. Astăzi, în fața procurorilor va ajunge și minorul de 16 ani care se afla la volan în momentul accidentului. Ultimele analize ale anchetatorilor arată ca înainte de impact, tânărul se afla într-un apel video și inhala gaz ilariant. În plus, acesta va fi judecat pentru omor, după ce magistrații au decis să-i schimbe încadrarea juridică.