Articolele din categoria ACTUAL:

Crima din Sibiu. Primele declarații ale bărbatului reținut din greșeală: „Mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie”
Crima din Sibiu. Primele declarații ale bărbatului reținut din greșeală: „Mi-au dat cu pumnii în gură, cu picioarele. M-au luat la bătaie”
Suspectul care ar fi avut legătură cu crima din Sibiu a fost eliberat pentru că polițiștii nu aveau probe. Anchetatorii au formulat propunere de arestare preventivă în lipsă pentru cei 3 bărbați acuzați de omor calificat și tâlhărie calificată, suspecți în cazul crimei din Sibiu. Gafa uriașă a oamenilor legii va fi sancționată în instanță pentru că bărbatul nevinovat îi va da în judecată după ce a fost săltat cu forța și audiat mai bine de 12 ore. Între timp apar noi detalii șocante despre gruparea mafiotă din Sibiu. Hoții au recurs la o metodă barbară de a-l tortura pe Adrian Kreiner. Mai mult, potrivit unor surse, aceiași indivizi ar fi dat o spargere asemănătoare și la un alt om de afaceri din județul Dolj cu patru zile înainte. 
Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 20-26 noiembrie 2023
Horoscopul chinezesc pentru săptămâna 20-26 noiembrie 2023. Perioada cu evenimente instense, profețite de înțelepții din Orient
Bucură-te de aventura fascinantă a zodiacului chinezesc pentru săptămâna 20-26 noiembrie 2023! Cele patru piloni ai astrologiei chinezești se aliniază pentru a dezvălui previziuni captivante despre ceea ce te așteaptă în această perioadă. Fie că ești cocoșul agil, maimuța înțeleaptă sau dragonul plin de vitalitate, fii pregătit să descoperi energiile unice și oportunitățile speciale care te așteaptă în săptămâna 20-26 noiembrie 2023.
Marte intră într-un nou ciclu de doi ani din 18 noiembrie 2023
Revoluție cosmică: Marte intră într-un nou ciclu de doi ani din 18 noiembrie 2023. Viața zodiilor se va schimba radical
În ziua de sâmbătă, 18 noiembrie 2023, Soarele și Marte se unesc într-o conjuncție cosmică, marcând începutul unui nou ciclu de doi ani al planetei Marte. Acest eveniment este deosebit de semnificativ, deoarece marchează debutul unei noi "Călătorii a eroului". Soarele simbolizează esența noastră și identitatea noastră, în timp ce Marte reprezintă modul nostru de acțiune.
Scumpiri URIAȘE în Postul Crăciunului - Prețurile legumelor și fructelor au explodat
Scumpiri URIAȘE în Postul Crăciunului - Prețurile legumelor și fructelor au explodat
Postul Crăciunului a devenit o provocare pentru români, mai ales pentru cei cu venituri mici! Nici bine nu a început, iar prețurile legumelor și fructelor au explodat. În comparație cu anul trecut, prețurile au crescut vertiginos în piețe, iar clienții se lasă așteptați. Unele produse au fost incluse și pe lista alimentelor cu adaos comercial plafonat, însă ieftinirile sunt prea mici și nu sunt resimțite de români. Puțini sunt cei care reușesc să țină tot Postul din cauza prețurilor exagerat de mari.
Înțelepciunea egiptului antic: Motivul ingenios pentru care doctorii puneau pâine mucegăită pe răni
Înțelepciunea egiptului antic: Motivul ingenios pentru care doctorii puneau pâine mucegăită pe răni
Egiptul Antic rămâne una dintre cele mai fascinante și enigmatice civilizații ale lumii. Pe lângă crearea piramidelor și a sistemului complex de scriere hieroglifică, egiptenii au avut, de asemenea, cunoștințe medicale remarcabile. Una dintre practicile lor notabile, care poate părea stranie la prima vedere, este tratarea rănilor cu pâine mucegăită. Această tehnică ingenioasă a avut un motiv bine întemeiat și a fost considerată o metodă eficientă de vindecare în vechime.
Permisele auto vor avea un nou termen de valabilitate
Schimbare majoră în legislație: Permisele auto vor avea un nou termen de valabilitate
O nouă propunere legislativă vine cu o serie de modificări și completări privind circulația pe drumurile publice, iar aspectul central pe care îl abordează este valabilitatea permiselor de conducere. Această propunere legislativă urmărește să aducă schimbări semnificative în modul în care permisele de conducere sunt emise și valabile, având în vedere cerințele și nevoile actuale ale șoferilor.
Horoscopul dragostei, săptămâna 20 - 26 noiembrie
Horoscopul dragostei, săptămâna 20 - 26 noiembrie. Pasiuni explozive, astrele sunt puse pe fapte mari. 3 zodii au șanse să își găsească sufletul pereche
Începând cu săptămâna 20 - 26 noiembrie, horoscopul dragostei ne aduce o explozie de pasiuni și momente intense. Fie că este vorba de un nou început sau de consolidarea unei relații deja existente, zodii vor simți impulsul de a lupta pentru iubire, chiar și în cele mai întunecate zile când orice vis pare să se prăbușească.