Articolele din categoria ACTUAL:

Agentul mai avea câteva minute și ieșea din tură (colaj e-pitesti.ro)
A murit polițistul local din Pitești lovit cu pumnul de un tânăr de 20 de ani. A stat 2 săptămâni în comă
Polițistul băgat în comă de tânărul de 19 ani a murit, după ce s-a chinuit aproape două săptămâni pe patul de spital. Agentul a fost lovit cu pumnul în față, a căzut și s-a lovit puternic la cap. Incidentul șocant a avut loc chiar în centrul Piteștiului. Agentul a rămas inconștient pe asfalt până la sosirea medicilor. Ulterior acesta a ajuns la spital și a fost băgat de urgență în operație. Agresorul a fost reținut, iar acum încadrarea juridică urmează să fie schimbată.
Orban l-a acuzat pe Iohannis că a orchestrat eliminarea sa din PNL Exclusiv
Ludovic Orban aruncă bombă, în exclusivitate la Realitatea. Nu exclude o candidatură la președinție. Cum s-a leapădă de Florin Cîțu?
Dezvăluiri incendiare făcute de Ludovic Orban la Realitatea PLUS. Fostul premier a anunțat în exclusivitate la emisiunea Culisele Puterii Plus UNU cu Nicoleta Cone și Miron Mitrea că ia în calcul o candidatură la alegerile prezidențiale de anul viitor. Cât despre pierderea puterii fostul șef al PNL susține că a fost trădat de Florin Cîțu. 
Suspecții s-au plimbat pe stradă după atac (fotocolaj Ora de Sibiu)
Doi dintre cei trei suspecți în asasinatul de la Sibiu au fost prinși în Marea Britanie. Cum au fost identificați - FOTO
Doi dintre cei trei suspecți în asasinatul de la Sibiu au fost prinsi în Marea Britanie, mai precis în Irlanda de Nord și Scoția, potrivit Realitatea Plus. Cei 3 au fost dați în urmărire internațională duminică dimineață, potrivit site-ului Poliției Române. Hoți sunt cu toții din Dolj, iar cu câteva zile înainte de crimă au schimbat mai multe mașini pentru a ajunge la Sibiu, pontul pe care ar fi mers criminalii fiind că Adrian Kreiner tocmai obținuse peste 7 milioane de euro din fonduri europene.  
Alertă meteo: Cod galben de fenomene periculoase
INFOTRAFIC Circulaţie în condiţii de vizibilitate redusă, pe A1 Sibiu-Deva şi de vânt puternic pe tronsoane A2 şi A4. Porturile de la Marea Neagră sunt închise
Circulaţia pe A1 Sibiu-Deva se desfăşoară, duminică dimineaţă, în condiţii de ploaie şi vizibilitate redusă sub 150 de metri, din cauza ceţii, pe tronsonul kilometric 225-292, anunţă Centrul Infotrafic. Pe unele porţiuni din A2 şi A4 se semnalează vânt puternic. Tot din cauza vântului, toate porturile de la Marea Neagră rămân închise.
Meteorologii anunță o ușoară îmbunătățire a condițiilor meteo
Vremea face ravagii în țară. Furtuni, ploi și ninsori în peste jumătate din țară. 16 județe au fost afectate
Vremea extremă a făcut ravagii în toată țara. Peste 3.300 de pompieri au intervenit în 16 județe, unde furtunile și ninsorile viscolite au făcut prăpăd. Peste 130 de copaci au fost doborâți de rafalele de vânt. Cea mai gravă situația a fost în județul Constanța, unde furtuna a smuls acoperișuri și copaci, ploile au inundat arterele principale, iar traficul a fost paralizat. Din cauza vântului, centrala nucleară de la Cernavodă a fost deconectată, iar numeroase instalații eoliene au fost oprite, ceea ce a produs un deficit de energie electrică la nivel național.
Un acoperiș a căzut peste o mașină pe faleza Eforie (Focuspress)
Urgie la Constanța, după 2 mesaje RO-ALERT. Barjă cu 3 oameni, luată de furtună, acoperiș prăbușit peste mașini și artere inundate - VIDEO
Autoritățile au emis un al doilea avertisment RO-ALERT de vreme severă în județul Constanța, din cauza unei furtuni cu precipitații care a lovit litoralul. În municipiul Constanța au căzut copaci, smulși din pământ, sunt întreruperi în alimentarea cu energie electrică, iar un vas ucrainean a pierdut barja pe care o avea ancorată.
Ce se întâmplă cu spațiile verzi, proiectul care poate schimba totul
Ce se întâmplă cu spațiile verzi, proiectul care poate schimba totul
Legea care va dicta cum se construiește în România este în plină dezbatere pe masa aleșilor din Parlament. Cine are competență asupra planurilor urbanistice zonale în București, ce se poate schimba în orașele și satele României odată cu adoptarea noii legi, ce spun experții și oamenii simpli. Extrem de importante pentru noi toți, mai ales că România, cel puțin în orașe, nu excelează la acest capitol. Însă, susțin cei din industrie, dacă noua lege ar intra în vigoare așa cum e scrisă acum, s-ar putea ajunge la situații în care o persoană care își cumpără un teren să își ridice o casă se poate trezi că nu mai poate construi pentru că, între timp, terenul său a fost declarat spațiu verde.
Agentul care nu a intervenit și victima întinsă pe asfalt (fotocolaj Brasov.net)
Anchetă uriașă în Poliția Română, după un nou incident ȘOCANT. Doi agenți au lăsat un om LOVIT să zacă în frig, pe asfalt - VIDEO
Nou scandal MONSTRU zguduie Poliția Română. Este anchetă de amploare în IPJ Brașov, după ce în spațiul virtual au apărut imagini cu 2 agenți care au lăsat să zacă pe asfalt un bărbat lovit pe trecerea de pietoni. Șocant este faptul că polițiștii nu i-au luat nici măcar pulsul victimei și doar au văzut de la depărtare că bărbatul încă respiră. Atenție, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.
Vasile Dîncu, atacuri fără precedent la PNL. Mai mulți liberali au vorbit despre o posibilă ieșire din Coaliție
Vasile Dîncu, atacuri fără precedent la PNL. Mai mulți liberali au vorbit despre o posibilă ieșire din Coaliție
Este scandal uriaș în coaliție. Vasile Dîncu îi acuză pe liberali că au blocat mai multe proiecte importante, inclusiv legea pensiilor. Cu toate astea, social-democratul spune că PNL nu o să iasă de la guvernare. Pentru liberali ar însemna să-și piardă funcțiile bănoase din administrație, acuză Dîncu. La polul opus, mai mulți liberali cer ieșirea de la guvernare. Printre ei se numără Rareș Bogdan și Robert Sighiartău.