Articolele din categoria ACTUAL:

Noi probleme tehnice la CFR Călători: Un tren se află în staționare între stațiile Buftea și Periș - O altă rută ar putea fi afectată
Noi probleme tehnice la CFR Călători: Un tren se află în staționare între stațiile Buftea și Periș - O altă rută ar putea fi afectată
Într-un comunicat oficial emis astăzi, CFR Călători a informat că trenul IR 1665 care efectuează traseul București Nord - Iași se află în staționare din cauza unor probleme apărute la firul de contact, între stațiile Buftea și Periș. Pasagerii se confruntă cu întârzieri semnificative. Oficialii companiei feroviare spun că se așteaptă remedierea defecțiunilor prin intervenția administratorului infrastructurii feroviare cu drezina pantograf.
Atacuri în Coaliție - Rareș Bogdan îi dă replica lui Marcel Ciolacu după ce a fost numit MITOCAN
Atacuri în Coaliție - Rareș Bogdan îi dă replica lui Marcel Ciolacu după ce a fost numit MITOCAN
Este circ total în coaliție. Marcel Ciolacu îl face mitocan pe Rareș Bogdan, după ce acesta a spus că vrea ruperea alianței cu PSD și că l-a informat pe Klaus Iohannis despre tensiuni. Mai mult, premierul spune că liberalul vrea să atragă atenția publicului de la faptul că a mers la piață cu un ceas de 30 de mii de euro. Dacă PNL iese de la guvernare, Marcel Ciolacu spune că își va da demisia din funcția de premier. 
Ce este metoda Arbatachar prin care a fost torturat Adrian Kreiner - Detalii șocante de la anchetatori
Ce este metoda Arbatachar prin care a fost torturat Adrian Kreiner - Detalii șocante de la anchetatori
Omul de afaceri din Sibiu - Adrian Kreiner, care a murit în urma unui jaf petrecut în propria casă, a fost legat de mâini şi de picioare de către cei trei bărbaţi cu cagule care au intrat în locuinţa lui. Anchetatorii spun că suspecții au utilizat o formă de tortură care implică durere extremă pentru a afla unde erau banii și obiectele de valoare. Urmează informații care pot afecta emoțional.
Ajutorul social dispare din ianurarie 2024
Lovitură pentru asistații social: ajutorul social dispare din ianurarie 2024. Cu ce va fi înlocuit
Ajutorul social și alocația de susținere familială vor dispărea și vor fi înlocuite de venitul minim de incluziune. Pentru a putea obține acești bani, beneficiarii trebuie să facă o nouă solicitare la Direcția Publică de Protecție Socială din orașele din care aparțin. Cererile pot fi înregistrate începând cu luna decembrie, iar angajații instituției se tem de o îmbulzeală fără precedent. 
Cum să faci cel mai bun tratament anti-îmbătrânire cu ingrediente din bucătărie
Pudră de colagen făcută acasă. Cum să faci cel mai bun tratament anti-îmbătrânire cu ingrediente din bucătărie
Dacă ești în căutarea unui tratament anti-îmbătrânire eficient și natural, ai ajuns în locul potrivit. Pudra de colagen făcută acasă este soluția perfectă pentru a-ți revitaliza tenul și a combate semnele îmbătrânirii. Ceea ce face acest tratament atât de special este faptul că poți folosi ingrediente simple și accesibile din bucătărie pentru a obține rezultate uimitoare. 
O Toyota se transformă în cărăuș de lux și transportă un Maybach pe acoperiș
Videoclipul care a uimit internetul: O Toyota se transformă în cărăuș de lux și transportă un Maybach pe acoperiș
O Toyota Land Cruiser cu un Mercedes-Maybach S-Class în vârful său, așezat pe două traverse de lemn și prins cu grijă cu câteva chingi, ca și cum ar fi o saltea de pat a străbătut străzile din Rostov-pe-Don, în sudul Rusiei. Scena nu a trecut neobservată de către un localnic, care a avut prezența de spirit de a filma intamplarea incredibilă. După încărcarea clipului pe internet, acesta a devenit viral în timp record.
Horoscop Weekend 18-19 noiembrie 2023
Horoscop Weekend 18-19 noiembrie 2023. Dupa 32 de ani, Marte și Soarele se întâlnesc în Scorpion. Zile explozive pentru patru zodii
Horoscopul de weekend 18-19 noiembrie 2023 este scaldat de influente astrale majore. Aceasta perioada este marcata de un tranzit important al planetei Marte, planeta actiunii, care se pregateste de o conjunctie puternica cu Soarele. Un eveniment similar a avut loc în 1991, ceea ce ne poate oferi o perspectivă interesantă asupra potențialului său și implicațiilor sale asupra vieții noastre. 
Câți deținuți sunt în închisorile din România, în 2023 - Alina Gorghiu, ministrul Justiției, anunț despre schimbarea condițiilor de detenție Video
Câți deținuți sunt în închisorile din România, în 2023 - Alina Gorghiu, ministrul Justiției, anunț despre schimbarea condițiilor de detenție
Alina Gorghiu a anunțat câți deținuți sunt în prezent în România, crearea a peste 1.200 de noi locuri de detenție și a două noi penitenciare, începând cu anul viitor. Ministrul Justiției a precizat că recidiva în rândul foștilor deținuți a ajuns la cea mai scăzută valoare din ultimul deceniu și a vorbit și despre condițiile mai bune ce sunt și vor fi asigurate în închisori.