Articolele din categoria ACTUAL:

Horoscopul zilei, joi 30 noiembrie 2023
Horoscopul zilei, joi 30 noiembrie 2023. Astrele aduc dezamăgiri celor cu capul în nori. Patru zodii reușesc să răzbată victorioase în războiul iluziilor
Horoscopul zilei de joi 30 noiembrie 2023, aduce vești provocatoare pentru zodiile care au fost prea prinse în propria lor lume a iluziilor. Cei dintre noi care au avut așteptări mari și au visat cu ochii deschiși ar putea fi puși față în față cu realitatea dură. Deși este normal să avem dorințe și să sperăm că lucrurile se desfășoară așa cum ni le-am imaginat, conjuncția tensionată între Venus, concentrată asupra imaginii, și Neptun, zeul iluziei, ne avertizează că oamenii din jurul nostru ar putea fi incapabili să îndeplinească aceste așteptări. 
5 mănăstiri din Romania pe care merită să le vizitezi în mini-vacanța de 1 decembrie
5 mănăstiri din România pe care merită să le vizitezi în mini-vacanța de 1 decembrie
Dacă încă nu ți-ai făcut planuri pentru concediu în mini-vacanța de 1 decembrie, avem o propunere interesantă pentru tine: vizitează 5 mănăstiri din România! Aceste destinații inedite îți oferă o ocazie unică de a explora latura spirituală și culturală a țării noastre, descoperind monumente impresionante și o atmosferă liniștitoare. Indiferent dacă ești credincios pasionat sau pur și simplu îți dorești să experimentezi un alt tip de turism, aceste mănăstiri spectaculoase te vor fascina și îți vor lăsa cu o impresie de neuitat.
Calitatea esențială de care are nevoie fiecare zodie de la partenerul său pentru o relație de succes
Calitatea esențială de care are nevoie fiecare zodie de la partenerul său pentru o relație de succes
Fie că suntem conștienți sau nu de aceasta, avem toți nevoi și așteptări specifice când vine vorba de parteneriatul romantic. Poate suntem atrași de cineva care are un simț al umorului debordant ce ne face să radem în orice moment, sau poate avem nevoie de un partener organizat și disciplinat cu care să ne împărțim într-un mod armonios spațiul și activitățile de zi cu zi. Fiecare zodie are propriile priorități și valori într-o relație, iar aceasta calitate cheie poate deveni cheia succesului într-o conexiune autentică și durabilă.
Nouă atenţionare de călătorie spre Bulgaria - Timpi măriţi de aşteptare la punctele de trecere a frontierelor
Nouă atenţionare de călătorie spre Bulgaria - Timpi măriţi de aşteptare la punctele de trecere a frontierelor
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Bulgaria către Republica Elenă şi Republica Turcia, precum şi retur către România, că se preconizează înregistrarea unor timpi de aşteptare ridicaţi la punctele de trecere a frontierelor (PTF) rutiere bulgare, în perioada 30 noiembrie - 3 decembrie 2023.
Angajații din Ministerul Muncii au suspendat protestele. Foto: Facebook
Angajații din Ministerul Muncii au suspendat protestele. Cum i-au convins premierul și ministrul Muncii
Astăzi, într-o întâlnire de la sediul Guvernului, primul-ministru Marcel Ciolacu, ministrul Muncii și Solidarității Sociale Simona Bucura-Oprescu și reprezentanții organizațiilor sindicale au discutat în detaliu problematica salarizării, condițiilor de muncă și realizarea obiectivelor instituționale în contextul protestelor declanșate și revendicărilor prezentate. În urma acestor discuții, s-a ajuns la un acord privind propunerea de ajustări salariale și stabilirea unui calendar pentru reorganizarea instituțională și fundamentarea legii bugetului de stat și a legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul 2024. 
Medicul japonez Shigeaki Hinohara a trăit până la venerabila vârstă de 105 ani
Medicul japonez care a trăit până la 105 ani, dezvăluiri despre vârsta la care să te pensionezi, de fapt, pentru o longevitate crescută
Unul dintre cele mai inspiraționale exemple de longevitate și vitalitate este cel al medicului japonez Shigeaki Hinohara, care a trăit până la venerabila vârstă de 105 ani. Dr. Hinohara, fost președinte emerit al Universității Internaționale St. Luke din Tokyo și fost președinte de onoare al Spitalului Internațional St. Luke, a lăsat o moștenire de înțelepciune și practici pentru o viață sănătoasă și împlinită.
Piață de insecte comestibile (Profimedia)
Este oficial: Noile reguli pentru vânzarea alimentelor din insecte în magazine au fost adoptate. Atenție la panourile de avertizare
Conform unui proiect de lege adoptat recent de Parlament, magazinele care comercializează produse alimentare care conțin sau sunt fabricate din specii de insecte, autorizate ca alimente noi, vor fi obligate să le expună într-un stand separat. Standurile respective vor fi delimitate clar de cele ce conțin produse alimentare tradiționale și vor fi însoțite de panouri de avertizare vizibile pentru consumatori.