Articolele din categoria ACTUAL:

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu, atac la USR: Să răspundă pentru miliardul de la vaccinuri şi celelalte sute de milioane de euro furate din pandemie
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri, ,în şedinţa de Guvern, că vrea să lămurească din start orice speculaţie despre intenţia ascunsă a statului legată de Pilonul 2 de pensii, precizând că nu există aşa ceva şi a cerut ”domnilor de la USR să răspundă pentru miliardul de la vaccinuri şi celelalte sute de milioane de euro furate din pandemie”. ”Îl rog pe domnul ministru Boloş să propună soluţia pe care o consideră necesară pentru a clarifica textele din Codul Fiscal ce au fost invocate a lăsa loc speculaţiilor”, a spus Ciolacu. 
Clubul de presă: "Solicităm CNA să facă pasul înapoi!"
Posturi de radio și de televiziune, grav afectate de sancțiunile din perioada pandemiei Covid-19. Clubul de presă: "Solicităm CNA să facă pasul înapoi!"
În întreaga perioadă scursă de la declanșarea pandemiei COVID, reprezentanții Consiliului Național al Audiovizualului au monitorizat la sânge posturile de radio și de televiziune, sancționându-le, uneori cu o duritate maximă, pentru abateri de la linia oficială dictată de Uniunea Europeană și de autorități ale statului român.
Sebastian Burduja
Sebastian Burduja: "Dacă iarna va fi ”normală”, o vom putea trece doar cu gaz românesc" - De unde vom importa, în caz de nevoie
România stă mai bine decât oricând în privinţa securităţii energetice pentru iarna aceasta, a declarat ministrul Energiei, Sebastian Burduja, precizând că dacă iarna va fi ”normală”, o vom putea trece doar cu gaz românesc, iar dacă va fi mai geroasă decât în mod obişnuit, există mai multe variante, ”prima fiind gazul din Azerbaidjan". El a mai afirmat că ”până acum, în perioada aceasta mai rece, s-a extras din supraplin, depozitele au fost până la 103% pline şi acum am ajuns undeva la 99,5% din capacitate”.
Cozmin Gușă, consultant politic. Foto/Arhivă/
Cozmin Gușă: „Manevrele lui Florian Coldea ne-ar putea duce la un mare scandal de securitate în interiorul NATO. E un fel de Pacepa invers!”
Consultantul politic consideră că implicarea fostului șef operativ al SRI, Florian Coldea, în afacerea preluării Telekom, dar și în justiție și lumea politică, va duce România la un megascandal în interiorul NATO. Cozmin Gușă susține că Florian Coldea este gata să trădeze interesele NATO pentru Rusia, pe filiera maghiară. „E un fel de Pacepa invers”, spune Gușă.
Un ieșean a ajuns "vedetă" TikTok. Și-a abandonat familia și imită zeci de animale. S-a autoproclamat "vaca" interlopului Corduneanu
Un ieșean a ajuns "vedetă" TikTok. Și-a abandonat familia și imită zeci de animale. S-a autoproclamat "vaca" interlopului Corduneanu
Trendul viral al oamenilor de condiție modestă care se umilesc în fel și chip, pe TikTok, pentru a aduna like-uri, continuă să facă victime. Un ieșean de 37 de ani și-a părăsit familia numeroasă, care se zbate în sărăcie, după ce a deveni "vedetă" prin faptul că se dă în spectacol în locuri publice, imitând diverse animale. Din păcate, astfel de reprezentații sunt încurajate chiar de reacția publicului, care redistribuie filmările și de distrează copios pe seama unor persoane cu diverse probleme comportamentale.
Hidroelectrica
Protest la sediul Hidroelectrica: "Un atentat la independența energetică a României"
Sindicatul Naţional Hidroenergetica organizează, miercuri, o acţiune de pichetare la sediul din Capitală al Hideoelectrica, sindicaliştii susţinând că actuala conducere a companiei adoptă o politică ”de reducere mult sub prevederile Ordinului 96/2017 a lucrărilor de mentenanţă” şi că a stopat nejustificat lucrări de investiţii în noi capacităţi de producere, fapt care ”nu este altceva decât un atentat la independenţa energetică a României. Concret, sindicaliştii reclamă că, după ce din cadrul companiei a fost înfiinţată ”în mod artificial” o firmă de mentenanţă, aceasta nu primeşte lucrări, fapt ce pune în pericol locurile de muncă ale celor 1.200 de salariaţi.
Catalin Chereches
Ies la iveală detaliile capturării lui Cătălin Cherecheș - Care a fost primul gest care l-a dat de gol pe primarul fugar
Fostul primar al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, care a fugit din țară înainte să fie condamnat la închisoare pentru fapte de corupție a fost prins seara trecută în Augsburg, Germania. Cherecheș trecuse granița spre Ungaria în urmă cu câteva zile, prin vama Petea cu buletinul vărului său. Fostul edil ar fi fost prins în momentul în care si-a reactivat telefonul mobil, cu două cartele noi cumpărate. Cherecheș a fost astfel localizat și prins de polițiști. Și ministrul de interne, Cătălin Predoiu a reacționat în acest caz.