Articolele din categoria ACTUAL:

Influenceri periculoși, creați cu inteligența artificială
Influenceri periculoși, creați cu inteligența artificială. Milioane de fani, seduși de figuri false
Un nou trend periculos a luat amploare pe internet. Au apărut conturi false, cu influenceri creați cu ajutorul inteligenței artificiale. Make-up artiști, antrenori de fitness sau speakeri motivaționali, personajele create par oameni reali și manipulează întreaga lume pe rețelele de socializare. Specialiștii atrag atenția că astfel statul paralel poate să influențeze inclusiv alegerile electorale. 
Loteria promite că tragerile speciale de Moș Nicolae vor aduce senzații tari
Extragerile LOTO de joi, 30 noiembrie au fost anulate, dar Loteria promite că tragerile speciale de Moș Nicolae vor aduce senzații tari
Într-un comunicat oficial, Loteria Română a adus o veste surprinzătoare jucătorilor de LOTO: extragerile loto de joi, 30 noiembrie, au fost anulate. Cu toate acestea, există motive de bucurie, deoarece în data de duminică, 3 decembrie 2023, sunt programate Tragerile Speciale Loto de Moș Nicolae. Iată programul agențiilor loto pentru perioada 30 noiembrie - 3 decembrie 2023, comunicat de Loteria Română.
Henry Kissinger. Foto: Profimedia
Dieta incredibilă a lui Kissinger, care l-a ajutat să trăiască până la 100 de ani. Diplomatul nu era vegan și nici nu făcea sport
Fiul lui Henry Kissinger a dezvăluit recent câteva secrete care stau în spatele longevității și vitalității de care s-a bucurat celebrul diplomat american până la vârsta de peste 100 de ani. Deși obiceiurile alimentare nu pot fi considerate întotdeauna sănătoase, Kissinger a reușit să trăiască o viață lungă și să rămână activ până în ultimul moment.
Austriecii, revoltați când au aflat că bocancii armatei sunt produși în România. Foto: X
Austriecii, revoltați că bocancii armatei sunt produși în România. Răspunsul autorităților: „Cine ar fi produs în această cantitate și la acest preț în Austria?”
Dramă națională în Austria după ce s-a aflat că noii bocanci ai Armatei sunt produși în România. Primele perechi au ajuns deja în picioarele unor militari austrieci, chiar cu ocazia zilei naționale a țării. Ministerul Apărării de la Viena nu a spus că bocancii sunt produși în țara noastră până când nu i-a dat de gol o televiziune locală.