Articolele din categoria ACTUAL:

Interviu-eveniment cu Mircea și Mihaela Geoană
Interviu-eveniment cu Mircea și Mihaela Geoană. Secrete din spatele cortinei politice dar și detalii neștiute despre familia Geoană, dezvăluite la Realitatea Plus
Într-o intervenție specială cu Alexandra Păcuraru vom face acum cunoștință cu omul din spatele funcției de secretarul general adjunct al Alianței Nord-Atlantice, Mircea Geoană! Nu este, însă, singur, ci o are alături pe soția sa, Mihaela Geoană. Aflăm acum de la cei doi secrete din spatele cortinei politice, strategia statului paralel și, bineînțeles, detalii neștiute despre familia Geoană! 
Horoscop special. Mercur a intrat în Capricorn și va rămâne acolo până în 2024
Horoscop special. Azi, Mercur a intrat în Capricorn și va rămâne acolo până în 2024. Viața zodiilor va fi zguduită din temelii de această mutare
Din data de 1 decembrie harta astrală cunoaște o schimbare semnificativă: Mercur se mută în zodia Capricornului. Având în vedere că Mercur este planeta asociată comunicării, inteligenței și gândirii raționale, plasarea sa în semnul ambițios și pragmatic al Capricornului va aduce o perioadă de concentrare intensă, practică și determinare pentru fiecare semn zodiacal.
Anca Alexandrescu, interviu de colecție cu Mohammad Murad și George Simion - Mărturii neștiute, de 1 Decembrie
Anca Alexandrescu, interviu de colecție cu Mohammad Murad și George Simion - Mărturii neștiute, de 1 Decembrie
De Ziua Națională ne gândim cel mai mult la identitate. Identitatea unui popor care a trecut prin provocări și care a răzbit. De Ziua Națională ne unim și putem să vorbim și despre cum toată lumea, indiferent de etnie, pregătire profesională, domeniu de activitate și statut, poate pune umărul la reconstrucția României. După 34 de ani, putem găsi soluții împreună! De ziua românilor, Anca Alexandrescu a realizat un interviu exclusiv despre proiectul României și i-a avut alături pe președintele AUR - George Simion și pe omul de afaceri Mohammad Murad. 
Marcel Ciolacu, despre mega-dosarul vaccinurilor: „S-au întâmplat cele mai mari grozăvii din România”
Marcel Ciolacu, despre mega-dosarul vaccinurilor: „S-au întâmplat cele mai mari grozăvii din România”
Premierul Marcel Ciolacu a vorbit, vineri seara, despre dosarului privind achiziția de vaccinuri, în care sunt cercetați fostul premier Florin Cîțu și foștii miniștri Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă. Oficialul consideră că, în primul rând, organele de anchetă ar fi trebuit să verifice de ce în România s-a înregistrat în pandemie cea mai ridicată rată a mortalității la nivel mondial.
Trump va fi judecat într-un proces civil pentru asaltul asupra Capitoliului. Foto: Profimedia
Decizie istorică a justiției americane: Trump va fi judecat într-un proces civil pentru asaltul asupra Capitoliului
Justiţia federală americană a luat o hotărâre surprinzătoare vineri, deschizând calea către un proces civil în cazul fostului preşedinte republican al Statelor Unite, Donald Trump. Această decizie vine ca urmare a asaltului produs pe 6 ianuarie 2021, când susţinătorii săi au pătruns în sediul Capitoliului. Astfel, Trump se confruntă acum cu posibilitatea de a fi tras la răspundere pentru consecinţele acestui eveniment şocant care a zguduit întreaga naţiune. Incidenţele din acea zi au implicat acte de violenţă şi distrugeri semnificative, motiv pentru care justiţia federală a considerat că există suficiente capete de acuzare pentru deschiderea unui proces civil împotriva fostului preşedinte republican.
 Maia Morgenstern, donații pentru copii de 1 Decembrie
Actrița care aduce zâmbetul pe buzele copiilor abandonați. Maia Morgenstern, donații pentru copii de 1 Decembrie
 În Valea Plopului și Valea Screzii, cuvântul familie a căpătat un nou sens. Pe lângă cei șase copii pe care îi are, părintele Nicolae Tănase este tată pentru alte peste 400 de suflete. Copii orfani sau abandonați, dar și bătrâni uitați de propriile familii au ajuns în grija lui. Cu toții și-au găsit adăpost în una din cele câteva case de care părintele s-a ocupat personal să le ridice cu ajutorul donațiilor de la oameni milostivi. La această campanie s-a alăturat să ajute și cunoscuta actriță, Maia Morgenstern. Acum, în prag de sărbători, încasările din spectacolele pe care le are vor ajunge la copiii din Valea Plopului. 
Atenționare MAE: Greva naţională din sectorul transportului feroviar din Italia a fost prelungită. Foto: Profimedia
MAE a emis o atenţionare de călătorie pentru Italia - Greva naţională din sectorul transportului feroviar a fost prelungită
Vineri, Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie pentru Republica Italiană, ca urmare a prelungirii grevei naționale din sectorul transportului feroviar. Această notificare are scopul de a informa și a avertiza cetățenii români care intenționează să călătorească în Italia în perioada imediat următoare, cu privire la impactul grevei asupra sistemului de transport și posibilele perturbări în planificarea itinerariilor lor.
Ziua Națională a României, sărbătorită la Madrid printr-un concert extraordinar
Ziua Națională a României, sărbătorită la Madrid printr-un concert extraordinar
Ziua Națională a României a fost sărbătorită într-un mod spectaculos la Madrid, printr-un concert extraordinar susținut de orchestra Violoncellissimo și dirijat de maestrul Marin Cazacu. Pe data de 28 noiembrie, într-o sală plină de atmosferă festivă, oficialități importante ale statului spaniol și numeroși reprezentanți ai corpului diplomatic acreditat în Spania s-au alăturat comunității românești pentru a celebra și onora Ziua Națională a României.
2000 de participanți la ceremonialul dedicat Zilei Naționale, la Miercurea Ciuc. Foto: Agerpres
Emoție și mândrie în Harghita: 2000 de participanți la ceremonialul dedicat Zilei Naționale, la Miercurea Ciuc
Vineri, într-o atmosferă plină de mândrie și emoție, aproximativ două mii de persoane au participat la Miercurea-Ciuc, la un ceremonial militar și religios în cinstea Zilei Naționale a României. Evenimentul solemn, care s-a desfășurat în inima municipiului, a reunit oameni din diverse categorii sociale și vârste, toți având în comun dragostea și respectul față de țara noastră.