Articolele din categoria ACTUAL:

Sorin Grindeanu, la un păhărel, într-un club de fițe din Pioană. Foto/Anca Alexandrescu FB
Sorin „clubberul” Grindeanu rupe ritmul. Ministrul Transporturilor, petrecere într-un club de fițe de la munte, de Ziua Națională VIDEO/FOTO
Ministrul Transporturilor a petrecut occidental, la un club de fițe din Poiana Brașov, de Ziua Națională a României. Realizatoarea Anca Alexandrescu a postat pe contul de Facebook poze incriminante cu ministrul Grindeanu care „mai ciocnește un păhărel”. „N-are el chef de drumuri și șosele, ci vrea să preia PSD și se visează președintele României”, a declarat Anca Alexandrescu.
Inundațiile au făcut prăpăd în țară. Foto/ISU
Inundațiile, ploile și viiturile au făcut PRĂPĂD în țară. Vreme extremă, la început de iarnă VIDEO
Inundațiile au făcut prăpăd în țară. Județele Bistrița-Năsăud, Alba și Mureș sunt măturate de viituri. Câteva localități din zona Transilvaniei sunt complet izolate după ce șuvoaiele au rupt poduri și au distrus zeci de drumuri. Primarii au cerut localnicilor să se evacueze. Apele Române au dat drumul la baraje după ce debitul apelor s-a dublat în doar câteva ore. 
Horoscopul zilei, sâmbătă, 2 decembrie 2023
Horoscopul zilei, sâmbătă, 2 decembrie 2023. Astrele aprind scântei în fiecare dintre noi. Trei zodii, prinse în vâlvătaia pasiunilor
Astazi, sâmbătă, 2 decembrie 2023, Horoscopul Zilnic ne prezinta o zi plina de oportunitati si provocari. Luna in Leu se confrunta cu Jupiter din Taur, incurajandu-ne sa ne implicam complet chiar de la inceputul zilei. Aceasta conjunctie astrala poate aduce o energie pasionala si puternica, ce ne poate inspira sa stralucim in toate aspectele vietii noastre.
Cele mai haioase poze cu animale de anul acesta au fost premiate. Foto: C|olaj ComedyWildlife
Galeria de râs: Cele mai haioase poze cu animale de anul acesta au fost premiate. Fotografiile fericiților câștigători
 Bun venit în galeria de râs a premiilor Comedy Wildlife Photography Awards! Anul acesta, concursul plin de umor și bucurie a adus în prim plan cele mai haioase și adorabile poze cu animale. De la interacțiuni amuzante până la momente surprinse în cele mai nepotrivite ipostaze, această galerie este dedicată tuturor iubitorilor de animale care nu pot rezista să nu radă cu poftă atunci când văd imagini în care animalele ne demonstrează că și ele se distrează în lumea lor aparte.
Interviu-eveniment cu Mircea și Mihaela Geoană
Interviu-eveniment cu Mircea și Mihaela Geoană. Secrete din spatele cortinei politice dar și detalii neștiute despre familia Geoană, dezvăluite la Realitatea Plus
Într-o intervenție specială cu Alexandra Păcuraru vom face acum cunoștință cu omul din spatele funcției de secretarul general adjunct al Alianței Nord-Atlantice, Mircea Geoană! Nu este, însă, singur, ci o are alături pe soția sa, Mihaela Geoană. Aflăm acum de la cei doi secrete din spatele cortinei politice, strategia statului paralel și, bineînțeles, detalii neștiute despre familia Geoană! 
Horoscop special. Mercur a intrat în Capricorn și va rămâne acolo până în 2024
Horoscop special. Azi, Mercur a intrat în Capricorn și va rămâne acolo până în 2024. Viața zodiilor va fi zguduită din temelii de această mutare
Din data de 1 decembrie harta astrală cunoaște o schimbare semnificativă: Mercur se mută în zodia Capricornului. Având în vedere că Mercur este planeta asociată comunicării, inteligenței și gândirii raționale, plasarea sa în semnul ambițios și pragmatic al Capricornului va aduce o perioadă de concentrare intensă, practică și determinare pentru fiecare semn zodiacal.
Anca Alexandrescu, interviu de colecție cu Mohammad Murad și George Simion - Mărturii neștiute, de 1 Decembrie
Anca Alexandrescu, interviu de colecție cu Mohammad Murad și George Simion - Mărturii neștiute, de 1 Decembrie
De Ziua Națională ne gândim cel mai mult la identitate. Identitatea unui popor care a trecut prin provocări și care a răzbit. De Ziua Națională ne unim și putem să vorbim și despre cum toată lumea, indiferent de etnie, pregătire profesională, domeniu de activitate și statut, poate pune umărul la reconstrucția României. După 34 de ani, putem găsi soluții împreună! De ziua românilor, Anca Alexandrescu a realizat un interviu exclusiv despre proiectul României și i-a avut alături pe președintele AUR - George Simion și pe omul de afaceri Mohammad Murad.