Articolele din categoria ACTUAL:

George Banu a împărtășit experiența tristă pe rețelele de socializare
Un fost sportiv imobilizat în scaun cu rotile, refuzat la îmbarcare de TAROM. Ce i-a răspuns compania?
Episod umilitor pentru fostul rugbist George Baltă, imobilizat într-un scaun cu rotile. Sportivul a relatat, într-o postare pe rețelele de socializare, că nu i s-a permis îmbarcarea într-o cursă TAROM pe ruta Bucureşti Cluj-Napoca, ”pe motiv de siguranţă”. În replică, reprezentanții companiei aeriene au afirmat că bifarea opţiunii pentru persoanele cu dizabilităţi nu s-ar fi făcut conform procedurilor.
Planetele retrograde în 2024
Obstacolele pe care le avem de depășit în 2024. Ce planete vor retrograda anul viitor și cum ne înarmăm să le facem față
Anul viitor se anunță a fi un an plin de provocări care vor necesita determinare și strategii solide pentru a le depăși. În 2024 vom întâlni influența retrogradării unor planete, care aduc cu ele schimbări și revizuiri profunde în diferite aspecte ale vieții noastre. În acest sens, este important să ne pregătim și să ne înarmăm cu înțelepciune și perspicacitate în fața retrogradării planetelor și să găsim modalități de a naviga prin această perioadă pentru a atinge succesul și împlinirea personală.
Schimbare uriașă pentru magazinele din București
Schimbare uriașă pentru magazinele din București. Primăria Capitalei le pregătește modificări importante, de care vor beneficia toți bucureștenii
Viceprimarul Capitalei a venit cu o propunere esențială pentru magazinele din București, care ar putea avea un impact semnificativ asupra modului de aprovizionare și de care, în cele din urmă, ar putea beneficia toți bucureștenii. Noul proiect de hotărâre propune ca magazinele să fie obligate să se aprovizioneze numai în timpul nopții, într-un interval specific, cuprins între orele 22:00 și 06:00.  
Horoscop complet pentru iarna 2023-2024
Horoscop complet pentru iarna 2023-2024. Astrele au pregătit luni de bucurie pentru 6 zodii norocoase
După un an agitat și plin de schimbări neașteptate, horoscopul începutului de an 2024 aduce vestea bună că principalele mișcări planetare se opresc și par să își găsească echilibrul pentru o perioadă. Dacă simți că ritmul alert al vieții te-a copleșit și ai nevoie de o pauză, acesta este momentul perfect să îți regăsești echilibrul și să te concentrezi pe stabilizarea aspectelor importante din viața ta.
Cum sa conduci pe zapada
Care este cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă orice șofer atunci când conduce pe zăpadă
Iarna poate aduce cu sine peisaje fermecătoare, dar și provocări periculoase pentru șoferi. Conducerea pe zăpadă și gheață poate fi o sarcină dificilă și riscantă, dar există un aspect vital pe care fiecare șofer trebuie să îl pună în practică pentru a se asigura că ajunge în siguranță la destinație: adaptarea la condițiile meteo. Iată de ce este acesta cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă șoferii atunci când conduc pe zăpadă.
Cum vor arăta orașele și satele României
Cum vor arăta orașele și satele României. Decizii cruciale ca parcurile să nu rămână doar pe hârtie. Reglementări importante pentru construcții
Legea care va dicta cum se construiește în România este în plină dezbatere pe masa aleșilor din Parlament. Situația spațiilor verzi sau a construcțiilor a căror soartă a ajuns un mister sunt doar două dintre temele care au stârnit multe discuții. O a treia este, de exemplu, legată de planurile urbanistice zonale. Dezvoltatorii spun că primăriile de sector ar trebui să se ocupe de ele, nu Primăria Generală a Bucureștiului. Un argument ar fi că autoritățile de sector știu mai bine de ce are nevoie fiecare zonă. Dacă rolul va rămâne la Primăria Capitalei, s-ar putea ajunge la probleme de dezvoltare urbană la nivelul orașului, potrivit acestora.