Articolele din categoria ACTUAL:

Cum sa conduci pe zapada
Care este cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă orice șofer atunci când conduce pe zăpadă
Iarna poate aduce cu sine peisaje fermecătoare, dar și provocări periculoase pentru șoferi. Conducerea pe zăpadă și gheață poate fi o sarcină dificilă și riscantă, dar există un aspect vital pe care fiecare șofer trebuie să îl pună în practică pentru a se asigura că ajunge în siguranță la destinație: adaptarea la condițiile meteo. Iată de ce este acesta cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă șoferii atunci când conduc pe zăpadă.
Cum vor arăta orașele și satele României
Cum vor arăta orașele și satele României. Decizii cruciale ca parcurile să nu rămână doar pe hârtie. Reglementări importante pentru construcții
Legea care va dicta cum se construiește în România este în plină dezbatere pe masa aleșilor din Parlament. Situația spațiilor verzi sau a construcțiilor a căror soartă a ajuns un mister sunt doar două dintre temele care au stârnit multe discuții. O a treia este, de exemplu, legată de planurile urbanistice zonale. Dezvoltatorii spun că primăriile de sector ar trebui să se ocupe de ele, nu Primăria Generală a Bucureștiului. Un argument ar fi că autoritățile de sector știu mai bine de ce are nevoie fiecare zonă. Dacă rolul va rămâne la Primăria Capitalei, s-ar putea ajunge la probleme de dezvoltare urbană la nivelul orașului, potrivit acestora. 
Masa de Craciun
Dieta care îți pregătește corpul pentru mesele "grele" de Sărbători - Ce să mănânci înaintea dezmățului de Crăciun și Revelion
Cu sezonul sărbătorilor de iarnă în plină desfășurare, este momentul să începem să ne gândim la strategiile noastre de alimentație pentru a face față deliciilor bogate și festivităților care se apropie. Cu siguranță, nimeni nu vrea să renunțe la bucuriile culinare ale Crăciunului și Anului Nou, dar este important să avem în vedere și sănătatea noastră. 
Nicolae Ciucă: „Nu există construcție de dreapta fără PNL. Încrederea în sine este o virtute importantă pe care noi o avem”
Nicolae Ciucă: „Nu există construcție de dreapta fără PNL. Încrederea în sine este o virtute importantă pe care noi o avem”
Nicolae Ciucă, președintele Partidului Național Liberal (PNL), a afirmat că succesul partidelor de centru-dreapta în România este imposibil fără PNL. Liderul PNL a argumentat că partidul pe care îl conduce are o contribuție semnificativă la dezvoltarea și implementarea politicilor de centru-dreapta și că, fără participarea sa activă, ar fi dificil de obținut succesul într-o altfel de configurație politică.
SURSE: Jurnalistul de la GSP rănit într-un accident grav ar fi vrut să se SINUCIDĂ - El urma să fie dat afară
SURSE: Bogdan Stamatoiu, jurnalistul de la GSP rănit într-un accident grav, ar fi vrut să se SINUCIDĂ - El urma să fie dat afară
Controverse după accidentului în care a fost implicat redactorul șef-adjunct de la GSP. Anchetatorii iau în calcul și varianta sinuciderii. Potrivit unor surse, bărbatul ar fi fost anunțat că va fi dat afară, iar pentru a amâna acest lucru și-a luat concediu medical. Bogdan Stamatoiu este acum internat în stare gravă în spital, după accidentul teribil în care a fost implicat.