Articolele din categoria ACTUAL:

Intervenție ambulanță - imagine de arhivă
Cazul fetiței decedate în județul Timiș. Când a fost autorizată asistenta maternală și de câți copii se ocupa în prezent - Precizări importante
Asistenta maternală în grija căreia se afla fetiţa de 4 ani care a murit în judeţul Timiş era autorizată din 2006 şi s-a ocupt până în prezent de 6 copii. În momentul de față, în grija ei se aflau patru copii, și vorbim aici despre victimă, un băiat de 18 ani, dar şi doi fraţi ai fetiţei care a murit, potrivit precizărilor făcute, vineri după-amiază de Ministerul Familiei.
 Jandarmerița prinsă cu droguri s-a întors la muncă - Ancheta bate pasul pe loc
Jandarmerița prinsă cu droguri s-a întors la muncă - Ancheta bate pasul pe loc
Jandarmerița din Capitală care a fost prinsă cu droguri în poșetă s-a întors fără probleme la muncă, la Brigada Specială de Intervenție! Ancheta în cazul ei bate pasul pe loc, iar asta pentru că INML nu a finalizat analizele de sânge care atestă dacă a consumat sau nu droguri. Peste două zile, jandarmeriţa va intra din nou în concediu de odihnă. Mai mult, potrivit unor surse, sunt șanse mari ca ea să scape nepedepsită pentru că avea o cantitate prea mică de droguri pentru a fi urmărită penal. 
Nicolae Ciuca
Nicolae Ciucă: E o coaliție de guvernare, nu stă nimeni cu nimeni în cameră, cu atât mai puțin în pat.
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat vineri, la întâlnirea regională a Ligii Aleşilor Locali a Partidului Naţional Liberal din regiunea Sud-Vest Oltenia, despre coaliţia dintre PSD şi PNL, că este ”o coaliţie de guvernare, nu stă nimeni cu nimeni în cameră, cu atât mai puţin în pat”. ”Chestiunea cu patul e dificilă, pentru că am fost la un moment dat trei şi era posibil să n-avem loc. E posibil la un moment dat să fim chiar mai mulţi”, a mai spus Ciucă, arătând că a asumat guvernarea cu Partidul Social Democrat şi a fost prim-ministru şi nu îi pare rău. 
Florin Cîțu s-a retras din PNL după ce a început oficial ancheta privind tunul cu vaccinuri din pandemie
Florin Cîțu s-a retras din PNL după ce a început oficial ancheta privind tunul cu vaccinuri din pandemie
Ministrul Culturii, Raluca Turcan a afirmat vineri, la Palatul Victoria, despre Florin Cîţu, că este ”fostul său coleg, pentru că s-a retras din grupul parlamentar PNL din Senat”. Despre ancheta DNA în care Cîţu este cercetat pentru achiziţia de vaccinuri din pandemie, Turcan a spus că priveşte situaţia domniei sale cum priveşte situaţia oricărui om care într-un moment sau altul se confruntă cu justiţia, iar justiţia este independentă şi îşi urmează calea.
Fonduri pentru industria cinematografica
Deblocarea schemei de sprijin pentru industria cinematografică va aduce investiții de peste 200 de milioane de euro în România, anul viitor
Guvernul a adoptat în ședința de astăzi procedura de gestionare şi verificare a proiectelor preluate, de încheiere a acordurilor de finanţare şi de efectuare a plăţilor aferente schemei de ajutor de stat privind sprijinirea industriei cinematografice de către Oficiul de Film și Investiții Culturale, și pentru modificarea și completarea Hotărârii Guvernului nr. 421/2018 pentru instituirea unei scheme de ajutor de stat privind sprijinirea industriei cinematografice.