Articolele din categoria ACTUAL:

FTinerii, îndemnați la gesturi extreme, în mediul online/ Arhivă foto
Tinerii, îndemnați la gesturi extreme, în mediul online! Aplicația, lansată în urmă cu doar o săptămână - Pericol uriaș
Un nou fenomen extrem de periculos ia amploare în mediul online: postările care încurajează sinuciderea, în special în rândul copiilor. Totul se întâmplă pe noua aplicație de socializare Threads, unde utilizatorii au început să se confrunte cu un val de cyberbullying. Victime ale acestui trend periculos sunt, în special, tinerii. Specialiștii trag un semnal de alarmă în acest sens. 
Autocamion încărcat cu mașini, în flăcări pe DN1/ Captură video
Autocamion încărcat cu mașini, în flăcări pe DN1! Focul s-a extins la 4 din cele 6 autovehicule transportate - VIDEO
Un incendiu a izbucnit, joi dimineață, la un autocamion încărcat cu autoturisme ce se deplasa pe DN1. Focul a cuprins mai întâi cabina autocamionului și s-a extins apoi la 4 din cele 6 autoturisme pe care acesta le transporta. Șoferul a reușit să se evacueze la timp, fiind în siguranță în afara autocamionului. Acesta a necesitat însă îngrijiri medicale după ce ar fi suferit un atac de panică.
Sfanta Iuliana; Sfantul Temistocle
Sărbătoare 21 decembrie. Mari sfinți pomeniți astăzi în calendarul ortodox. Zi de post - Dezlegare la ulei și vin
Sfanta Iuliana este praznuita pe data de 21 decembrie. Sfanta Iuliana a trait la sfarsitul secolului al III-lea, inceputul secolului al IV-lea. Era fiica unor parinti bogati, care au logodit-o cu Eleusie, un senator pagan. Iuliana a refuzat sa se casatoreasca cu Eleusie, motivand ca nu este crestin. Din aceasta cauza, tatal fetei o va da in mainile lui Eleusie, spre a fi judecata si pedepsita. Pentru ca a refuzat sa se inchine idolilor pagani, Iuliana a fost spanzurata de par, i s-au ars parti ale trupului cu fiare inrosite si a fost aruncata intr-un cuptor incins, din care a iesit nevatamata. Vazand cele intamplate, 500 de barbati si 130 de femei au lepadat credinta pagana. Din porunca lui Eleusie toti au fost ucisi, impreuna cu Iuliana, care avea doar 18 ani.
Accident rutier/Captură video
Val de accidente pe șoselele din țară! Trei morți și mai mulți răniți - Familii devastate, în prag de sărbători
Val de accidente grave în pragul sărbătorilor! O persoană a murit iar alte șapte au fost rănite după ce un microbuz s-a răsturnat într-un șanț în județul Dâmbovița. Acolo a fost activat planul roșu de intervenție, iar victimele au fost transportate de urgență la spital. În Brașov, un copil de 16 ani și un șofer au murit, iar alte trei persoane au fost preluate de medici în stare gravă. Totodată, un accident grav a avut loc și în centrul Capitalei la orele de vârf. Șoferul unui taxi privat a ajuns la spital.