Articolele din categoria ACTUAL:

Mafia gunoaielor: Urmările devastatoare ale deciziei instanței asupra grupării Adimi-Dracea
Mafia gunoaielor: Urmările devastatoare ale deciziei instanței asupra grupării Adimi-Dracea. Avocat: „Atrage sanctiunea nulității absolute a hotărârilor adoptate”
Decizie BOMBĂ: Romprest, una dintre cele mai mari companii de salubritate din România, se confruntă cu o schimbare majoră în structura sa de conducere. Într-o hotărâre de amploare, instanța a respins toate apelurile depuse de companie și a considerat că toate actele emise de gruparea Adimi-Dracea sunt nule și lipsite de valabilitate. Avocatul Veronel Rădulescu a analizat la rece urmările deciziei instanței.
Tramvai în Montpellier. Foto: Profimedia
Motiv de sărbătoare pentru călători: O mare metropolă europeană trece la transport public gratuit
O veste extraordinară vine să aducă bucurie celor 500.000 de locuitori ai metropolei Montpellier din sudul Franței. Începând de joi seară, transportul în comun va fi gratuit pentru toți călătorii. Această decizie face din Montpellier una dintre cele mai mari colectivități europene care se angajează într-un astfel de demers, demonstrând un pas important către o mobilitate mai accesibilă și sustenabilă pentru toți locuitorii săi.
Nicolae Ceausescu 21 dec.1989 (Profimedia)
Ultima parte din discursul lui Nicolae Ceaușescu din 21 decembrie 1989, care nu a mai apucat să fie citită din cauza scandărilor din mulțime
Pe 21 decembrie 1989, într-un moment crucial al istoriei României, Nicolae Ceaușescu a adresat populației un discurs hotărâtor în fața Comitetului Central din centrul Capitalei. Prima parte a acestui discurs a fost transmisă în direct de către Televiziunea Română. Cu toate acestea, scandările din rândul oamenilor au devenit atât de puternice, încât transmisia a fost întreruptă, iar ultima parte a discursului lui Ceaușescu nu a mai ajuns la urechile publicului și nici pe micile ecrane ale televizoarelor de la acea vreme. Astfel, ceea ce trebuia să fie un moment de convingere și control al situației, s-a transformat într-un moment de haos și schimbare radicală.
Trucul cu foaia de hârtie a devenit favoritul hoților din Italia
Trucul cu foaia de hârtie a devenit favoritul hoților din Italia. O româncă a fost prinsă în Milano când fura un telefon prin această metodă
Trucul cu foaia de hârtie a devenit o metodă preferată a hoților din Italia, iar recent o româncă a fost prinsă în flagrant în Milano în timp ce încerca să fure un telefon folosind această tehnică. Agenții de poliție din Milano au intervenit prompt și au reușit să împiedice furtul unui iPhone. Femeia, o tânără româncă, a fost reținută și dusă la secția de poliție pentru interogatoriu.
Mafia gunoaielor, menajată de procurori: raportul de expertiză în dosar avea termen astăzi - Rechizitoriul NU este gata după 4 ani
Mafia gunoaielor, menajată de procurori: raportul de expertiză în dosar avea termen astăzi - Rechizitoriul NU este gata după 4 ani
Ancheta procurorilor anticorupție privind tunul de aproape 200 de milioane de euro dat de mafia gunoaielor din Capitală bate pasul pe loc. Ancheta a fost deschisă în 2019, iar de atunci Bogdan Adimi și Sorin Velicu au fost audiați de mai multe ori la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate, DNA sau DIICOT. Raportul de expertiză în acest dosar avea termen astăzi, dar nici acum, după patru ani, rechizitoriul nu este finalizat. După deschiderea dosarului, la câteva luni distanță, Sectorul 1 a fost îngropat în gunoaie și asta pentru că Clotilde Armand nu a vrut să plătească facturile din perioada anchetată de procurori. Bogdan Adimi a declarat recent într-o convorbire telefonică cu jurnaliști Realitatea PLUS că are calitatea de suspect în acest dosar, nu de inculpat și a trimis și un punct de vedere în acest sens. Contactat de jurnaliștii Realitatea Plus pentru un punct de vedere, directorul operațional Romprest, Sorin Velicu, nu a răspuns până la acest moment. 
Cum să incluzi corect parfumul în rutina de îngrijire a corpului
Cum să incluzi corect parfumul în rutina de îngrijire a corpului
Universul parfumurilor și al produselor de îngrijire a corpului oferă o paletă infinită de experiențe senzoriale și olfactive. Atunci când mirosul parfumului pe care îl folosești se potrivește cu cele ale produselor de îngrijire a pielii, se creează o experiență olfactivă unitară și plăcută. Descoperă în acest articol cum să incluzi corect parfumurile în rutina de îngrijire a corpului, pentru a-ți crea o semnătură olfactivă unică.