Articolele din categoria ACTUAL:

Medicamentele de tuse te pot lăsa fără carnetul de conducere
Medicamentele de tuse te pot lăsa fără carnetul de conducere. Testele anti-drog ale Poliției ar putea ieși pozitive
Testele anti-drog folosite de Poliția Rutieră sunt elemente critice pentru a depista și descuraja conducerea sub influența substanțelor psihoactive. Cu toate acestea, există unele situații controversate care pot duce la rezultate false pozitive. În special, în cazul șoferilor care au consumat medicamente de tuse sau antialergice, aceste teste pot indica prezența substanțelor interzise, deși acestea au fost utilizate în scopuri medicale legale și în dozele recomandate. 
Cât vor crește prețurile biletelor de avion în 2024, conform prognozelor
Cu cât ne putem aștepta să mai crească prețurile biletelor de avion în 2024, conform prognozelor
Analizele efectuate asupra industriei aeriene prezintă o perspectivă realistă asupra creșterii prețurilor biletelor de avion în 2024. Prognozele estimează că această creștere va fi moderată și în concordanță cu stabilizarea industriei în mai mulți parametri cheie. După o perioadă de expansiune rapidă, se pare că piața se apropie de o fază de normalitate, unde creșterea va fi mai liniștită și controlată.
Judecătorul Cristi Danileț, care se pensionează la 48 de ani, se plânge de tentative de asasinare
Judecătorul Cristi Danileț, care se pensionează la 48 de ani, se plânge de tentative de asasinare și se compară cu un magistrat ucis de mafie
Tupeul controversatului judecător Cristi Danileț ia amploare. Acesta s-a comparat cu Paolo Borsellino, un magistrat italian care a luptat contra mafiei și a fost asasinat. Danileț a postat pe facebook un mesaj în care a sugerat că și el s-a aflat într-o situație asemănătoare. Totul după ce acum câteva zile judecătorul a decis să se pensioneze la 48 de ani și stârnit un val de reacții dure la adresa sa. 
Profesorii care hărțuiesc sexual elevii sau studenții riscă ani grei de închisoare
Profesorii care hărțuiesc sexual elevii sau studenții riscă ani grei de închisoare
Profesorii care hărțuiesc sexual elevii sau studenții vor face ani grei de închisoare. Noua lege a fost promulgată de președintele Klaus Iohannis și prevede ca vinovații să stea ani buni după gratii. În cazul cadrelor didactice din învățământul preuniversitar sau universitar, pedepsele prevăzute de lege au fost majorate cu o treime. Condamnarea pentru abuz sexual va fi înscrisă nu doar în cazier, ci și în registrul național automatizat. 
Un loc din România a ajuns în top 10 destinații turistice din lume. Foto: Profimedia
Un loc din România a ajuns în top 10 destinații turistice din lume în 2024. Apare în recomandările unei reviste prestigioase
Un loc din țară noastră a reușit să se strecoare în topul destinațiilor turistice din lume în anul 2024. Revista  Bloomberg a inclus un colț pitoresc din România în recomandările sale, și a apreciat frumuseții și atracțiile pe care le oferă. Așadar, dacă îți dorești să te bucuri de peisaje spectaculoase în vacanța ta, nu va trebui să călătorești prea departe, ci să descoperi Transilvania sub o nouă lumină, distinctă de asocierea clasică cu Dracula și Castelul Bran.
Raed Arafat
Un fost șef SIE acuză: Raed Arafat este susținut de cineva din umbră. Depășește cu mult nivelul unor personaje care se consideră foarte înalte în România
Raed Arafat are pe cineva în umbră, iar din acest motiv nu pleacă de la conducerea Departamentului pentru Situații de Urgență, susține fostul director al SIE Ioan Talpeș. Fostul director al serviciului de informații spune că Arafat este mult mai puternic decât mulți oameni politici care sunt în conducerea statului român. 
Zodiile de care trebuie să te ferești în 2024, în funcție de zodia ta
Zodiile de care trebuie să te ferești în 2024, în funcție de zodia ta. Vor aduce numai probleme și ghinion
În confruntarea cu necunoscutul și incertitudinile pe care le aduce anul 2024, este important să fim conștienți de influența pe care zodiile noastre o pot avea asupra destinului și norocului nostru. În timp ce unii pot fi binecuvântați cu prosperitate și reușită, există anumite zodii pe care ar fi mai bine să le evităm cu orice preț, deoarece acestea pot aduce numai probleme și ghinion în viața noastră. Fiecare zodie are propriul set de caracteristici și energii, și în funcție de alinierea lor cosmică în 2024, unele zodii vor atrage mai multe obstacole și provocări decât altele.
Marcel Ciolacu. Foto: Facebook
Marcel Ciolacu a vizitat Mănăstirea Vatopedou "Niciun păcătos nu merită o asemenea primire". Sfatul starețului pentru premier, ca să nu cadă în păcat
 Marcel Ciolacu, premierul României, a efectuat o vizită la Mănăstirea Vatopedou de pe Muntele Athos, un loc sacru și plin de istorie pentru spiritualitatea ortodoxă. În timpul întâlnirii sale cu starețul mănăstirii, premierul a fost impresionat de atmosfera primitoare, pentru care și-a exprimat recunoștința. Totodată, Ciolacu a spus că "niciun păcătos nu merită o asemenea primire", făcând referire la ospitalitatea deosebită de care a beneficiat.
Românul care a câștigat 200.000 de euro la loterie în Spania a decis ce va face cu banii
Românul care a câștigat 200.000 de euro la loterie în Spania a decis ce va face cu banii: "Îmi plătesc datoriile și plec acasă"
Visul oricărui jucător de loterie este de a câștiga o sumă impresionantă de bani, iar pentru un român norocos  această dorință s-a împlinit în Spania. Cu o sumă impresionantă de 200.000 de euro la dispoziție, acest câștigător a luat o decizie surprinzătoare în privința banilor câștigați: își va plăti datoriile, după care se va întoarce în România.
Momentul în care fostul om al legii a fost condus la audieri
Un fost polițist, baricadat într-un apartament din București, reținut de mascați, după ce a făcut scandal. Avea acasă un arsenal - VIDEO
Intervenție contracronometru a forțelor de ordine, după ce un bărbat din București, fost polițist, s-a baricadat într-un apartament. Inițial, bărbatul a amenințat că omoară o vecină, cu care a intrat într-o dispută violentă. În jurul prânzului, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale - DGPMB au pătruns în locuință și l-au imobilizat pe bărbat. În urma intervenției, nici bărbatul și nici forțele de ordine nu au suferit vătămări.