Articolele din categoria ACTUAL:

Marcel Ciolacu. Foto: Facebook
Marcel Ciolacu a vizitat Mănăstirea Vatopedou "Niciun păcătos nu merită o asemenea primire". Sfatul starețului pentru premier, ca să nu cadă în păcat
 Marcel Ciolacu, premierul României, a efectuat o vizită la Mănăstirea Vatopedou de pe Muntele Athos, un loc sacru și plin de istorie pentru spiritualitatea ortodoxă. În timpul întâlnirii sale cu starețul mănăstirii, premierul a fost impresionat de atmosfera primitoare, pentru care și-a exprimat recunoștința. Totodată, Ciolacu a spus că "niciun păcătos nu merită o asemenea primire", făcând referire la ospitalitatea deosebită de care a beneficiat.
Românul care a câștigat 200.000 de euro la loterie în Spania a decis ce va face cu banii
Românul care a câștigat 200.000 de euro la loterie în Spania a decis ce va face cu banii: "Îmi plătesc datoriile și plec acasă"
Visul oricărui jucător de loterie este de a câștiga o sumă impresionantă de bani, iar pentru un român norocos  această dorință s-a împlinit în Spania. Cu o sumă impresionantă de 200.000 de euro la dispoziție, acest câștigător a luat o decizie surprinzătoare în privința banilor câștigați: își va plăti datoriile, după care se va întoarce în România.
Momentul în care fostul om al legii a fost condus la audieri
Un fost polițist, baricadat într-un apartament din București, reținut de mascați, după ce a făcut scandal. Avea acasă un arsenal - VIDEO
Intervenție contracronometru a forțelor de ordine, după ce un bărbat din București, fost polițist, s-a baricadat într-un apartament. Inițial, bărbatul a amenințat că omoară o vecină, cu care a intrat într-o dispută violentă. În jurul prânzului, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale - DGPMB au pătruns în locuință și l-au imobilizat pe bărbat. În urma intervenției, nici bărbatul și nici forțele de ordine nu au suferit vătămări.
Globurile de aur
Globurile de aur - "Oppenheimer", cel mai bun film - "Succession", cel mai bun serial - Lista completă a câștigătorilor
“Oppenheimer” a fost desemnat cel mai bun film la Globurile de Aur, decernate, duminică, la Los Angeles. Christopher Nolan a fost recunoscut cel mai bun regizor pentru această producţie a Universal Pictures, Cillian Murphy şi Robert Downey Jr., au primit trofeele pentru rolurile de interpretare în lungmetraj. Alţi premiaţi ai serii: Paul Giamatti, Billie Eilish O'Connell şi Finneas O'Connell, Jeremy Allen White, Da'Vine Joy Randolph, Ayo Edebiri, Kieran Cullkin, Ali Wong, Steven Yeun, Matthew Macfadyen şi Ricky Gervais. Serialul HBO "Succession" a cucerit patru premii iar "Poor Things", o reimaginare feministă a poveştii lui Frankenstein, a fost ales la categoria cel mai bun film musical sau comedie.