Articolele din categoria ACTUAL:

Joe Biden
Biden anunță operațiuni militare în Yemen - Ce țări mai participă alături de Statele Unite
Preşedintele american Joe Biden a anunţat că a ordonat, joi, atacuri asupra unor ţinte din Yemen având legătură cu rebelii Houthi şi a spus că operaţiunea a fost întreprinsă împreună cu Regatul Unit, cu sprijin de la Australia, Bahrain, Canada şi Ţările de Jos, ca „răspuns direct” la atacurile asupra navelor internaţionale în Marea Roşie. Şeful Casei Albe a avertizat că nu va ezita să ia măsuri suplimentare, dacă va fi necesar.
Tatăl doctoriței care s-a aruncat cu bebelușul de la etaj este polițist: ce a avertizat-o. Noi detalii / Foto - Facebook
Tatăl doctoriței care s-a aruncat cu bebelușul de la etaj este polițist. Tulburător ce mărturisesc vecinii despre soțul femeii: "Data viitoare te scot în sicriu"
Noi detalii șocante încep să iasă la iveală în cazul tragediei din Iași. Doctorița care s-a aruncat de la etaj împreună cu bebelușul ei pentru a scăpa din apartamentul incendiat a trăit un adevărat calvar. Vecinii spun că cei doi soți se certau des și că tânăra era chiar și bătută. Tatăl femeii de 30 de ani este polițist și știa despre neînțelegerile dintre cei doi și chiar ar fi avertizat-o că nu o poate scăpa de fiecare dată din mâinile bărbatului. Urmează detalii cu un puternic impact emoțional!
Accident mortal în Maramureș, provocat de fiul unui fost primar
Accident mortal în Maramureș, provocat de fiul unui fost primar: bărbatul era aproape de comă alcoolică
Apar noi date în cazul fiului fostului primar din Cavnic care a condus băut și a făcut un accident în urma căruia o tânără de 21 de ani si-a pierdut viața. Anchetatorii au anunțat că individul era în prag de comă alcoolică, în momentul producerii tragediei! Rezultatele analizelor de sânge au arătat o alcoolemie de 2,55 alcool în aerul pur expirat. Dan Bindiu este directorul unei cunoscute firme din Maramureș. 
„Mineriadă” la intrarea în Capitală - Transportatorii și fermierii sunt BLOCAȚI! Forțele de ordine au făcut REȚINERI
„Mineriadă” la intrarea în Capitală - Transportatorii și fermierii sunt BLOCAȚI! Forțele de ordine au făcut REȚINERI
Camionagiii și tractoriștii iau cu asalt Capitala. Șoferii vor cu orice preț să ajungă la guvern, pentru că nu mai suportă taxele și cer tăierea lor. Scenele sunt asemănătoare cu cele de la mineriada din anii 90, când ortacii au fost opriți de forțele de ordine la Costești. La protestul uriaș a fost prezent și prefectul Capitalei, însă nu a reușit să calmeze spiritele. Astăzi, o delegație a transportatorilor a fost primită pentru discuții la Palatul Victoria, însă nu s-a ajuns la consens. Discuțiile vor fi reluate abia miercurea viitoare.
Prefectul Rareș Hopincă, in mijlocul transportatorilor: a invitat o delegație a persoanelor care protestează la intrarea în Capitală - Transportatorii au ieșit cu utilajele în stradă
Prefectul Rareș Hopincă, in mijlocul transportatorilor: a invitat o delegație a persoanelor care protestează la intrarea în Capitală - Transportatorii au ieșit cu utilajele în stradă
Rares Hopinca a mers in mijlocul transportatorilor care isi striga disperarea in strada pentru a gasi, impreuna, solutii. Prefectul municipiului Bucuresti s-a aratat deschis la discutii si si-a exprimat disponibilitatea de a primi o delegatie la sediul Institutiei Prefectului pentru a le oferi oamenilor posibilitatea sa-si exprime revendicarile.