Articolele din categoria ACTUAL:

 Jaf ca în filme în miez de noapte la o sală de jocuri de noroc din Iași/ Foto: Inquam, Sabin Cirstoveanu
Jaf ca în filme în miez de noapte, la o sală de jocuri de noroc din Iași. Hoțul s-a făcut nevăzut după ce a furat toți banii
Un jaf ca în filme a avut loc, în noaptea de marți spre miercuri, la o sală de jocuri de noroc din Iași. Incidentul s-a petrecut la scurt timp după miezul nopții. Alarma a dat-o un angajatul sălii de jocuri, care a anunțat la 112 că o persoană necunoscută, care avea o cagulă pe cap, a intrat în incinta societății, pulverizându-i spray iritant lacrimogen în față și, ulterior, sustrăgând o sumă de bani din încasările obținute.
Tren deraiat
Reacția unui ONG după deraierea unui marfar pe o linie principală: Ne arată încă o dată starea jalnică a liniei cu traverse de lemn "coapte"
Asociaţia Pro Infrstructură apreciază, mierucri, că noua deraiere a unui marfar pe o linie principală, cu distrugeri majore de infrastructură, arată încă o dată starea jalnică a liniei cu traverse de lemn "coapte". În plus, organizaţia avertizează că, în contextul incidentelor tot mai dese de pe calea ferată, un accident cu multe victime omeneşti este tot mai aproape.
Dan Tăpălagă, joc murdar pentru PSD
Încă un atac coordonat împotriva Trustului Realitatea: cum servește publicația reziștilor interesele PSD. Dan Tăpălagă, fostul subaltern al lui Macovei, joc murdar
Un nou atac dur împotriva televiziunii Realitatea PLUS a fost dat la nici o oră după ce PSD a anunțat că boicotează trustul media. Jurnalistul Dan Tapalagă, cel care coordonează publicația G4Media, a postat un articol cu atacuri dure la patronului Realitatea Media. Același Dan Tăpălagă a fost și subalternul Monicăi Macovei în urmă cu aproape 20 ani, când au intrat în Arhiva SIPA unde au stat mai multe ore cu acces total la toate secretele magistraților din România. Nici până azi nu se știe ce personaje au fost spionate de Macovei și Tăpălagă. Jurnalistul Dan Tăpălagă a fost contactat de Realitatea pentru un punct de vedere și a răspuns sec că nu îl interesează ce dezbate Realitatea, însă a ținut să lanseze atacuri după boicotul PSD. 
Dezastru pe liniile lui Grindeanu! Circulația feroviară închisă în continuare între Craiova și Caracal
Dezastru pe liniile lui Grindeanu! Circulația feroviară, închisă în continuare între Craiova și Caracal, după ce un tren cu cereale a deraiat. Imagini șocante
Circulația feroviară este închisă, în continuare, între Craiova și Caracal, ca urmare deraierii și răsturnării a 11 vagoane ale unui tren privat de marfă. Incidentul s-a petrecut la intrarea în gara Leu, respectiv la 25 km de Craiova. Drept urmare, în cursul zilei de marți s-au semnalat întârzieri la trenurile de persoane chiar și de peste 3 ore. Până în prezent, Ministerul Transporturilor condus de Sorin Grindeanu, în subordinea căruia se află compania CFR SA, nu a reacționat referitor la acest incident. 
Transportatori din Constanța la protest. Foto/FB
Zeci de șoferi din Constanța, care se îndreptau către proteste, lăsați fără permis de poliție. „Ne-au întins o cursă”. Care este varianta Jandarmeriei
Peste 50 protestatari care voiau să se alăture protestului transportatorilor și fermierilor din județul Constanța au fost blocați în zona sensului giratoriu de la Agigea și li s-au luat permisele de conducere pentru că au circulat pe contrasens. Oamenii spun că jandarmii le-ar fi spus că le fac drum pentru a merge la protest, ca să nu mai stea în coloană, la capătul drumului așteptându-i polițiștii cu amenzile.