Articolele din categoria ACTUAL:

Marcel Ciolacu / Foto: Inquam Photos
PSD a retractat! Clubul de Presă salută decizia lui Marcel Ciolacu de a ridica embargoul asupra Realitatea PLUS și solicită o întâlnire de lucru
Clubul de Presă salută intervenția președintelui PSD, Marcel Ciolacu, premier al României, prin care acesta a anulat decizia abuzivă luată de către conducerea partidului și care practic a instituit un embargo asupra televiziunii Realitatea Plus, care a preluat în ultimele zile criticile extrem de dure ale transportatorilor și fermierilor împotriva ministrului Sorin Grindeanu.
O șoferiță din Arad a sunat la 112 ca să-l reclame pe polițistul care i-a cerut să se legitimeze / unsplash.com
O şoferiţă din Arad a sunat la 112 ca să-l reclame pe polițistul care i-a suspendat permisul. Femeia parcase ilegal
Situație incredibilă la Arad! O şoferiţă a sunat la 112 să îl reclame pe poliţistul de la circulaţie care i-a cerut să se legitimeze pentru că parcase pe trecerea de pietoni din faţa unui liceu din oraş, iar în cele din urmă a fost amendată şi a rămas fără dreptul de a conduce autovehicule timp de o lună. Incidentul a avut loc într-o zonă centrală a oraşului, respectiv în faţa unui liceu, unde aglomeraţia este foarte mare şi locurile de parcare sunt insuficiente.
Medicii ieșeni, apel către părinți să nu îşi mai spele copiii cu substanțe pentru animale/ Arhivă foto
Medicii ieșeni, apel către părinți să nu îşi mai spele copiii cu substanțe pentru animale. 11 micuți, în stare gravă la Spitalul de Copii, din decembrie
Medicii de la Spitalul pentru Copii "Sfânta Maria" din Iaşi au lansat un apel către părinţi să nu îşi mai spele pe cap copii cu substanţe produse pentru uz veterinar, întrucât sunt extrem de nocive. Apelul vine după ce, din luna decembrie șipână în prezent, în unitatea medicală au fost 11 cazuri de intoxicaţie cu substanţe antiparazitare.
Biserica săsească din Biertan, o bijuterie arhitecturală. Foto/Profimedia
Ușa unei biserici din Transilvania deține recordul de „cea mai complicată încuietoare din lume”
Biserica din localitatea sibiană Biertan deține recordul mondial la ușa cu cea mai complicată încuietoare. Construită la 1515, uşa sacristiei bisericii fortificate din Biertan a cunoscut faima internațională după ce, la 1900, a fost scoasă din balamale şi dusă la Paris, la Expoziţia Mondială. Cu acest prilej, a primit un premiu pentru frumoasa şi complexa încuietoare cu care era înzestrată, compusă dintr-un mecanism de închidere în 19 puncte.
Protest transportatori și fermieri/ INQUAM Photos/ George Calin
Traficul greu, BLOCAT în Vama Halmeu, de la frontiera cu Ucraina. Situație tensionată în 3 puncte de trecere a frontierei
Protestele nu se opresc. Din contră, fermierii și transportatorii au decis să blocheze cea de-a treia vamă cu Ucraina. Vorbim despre Vama Halmeu, acolo unde tranzitul automarfarelor este blocat din cauza protestului fermierilor din judeţul Satu Mare, informează Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei. În schimb, traficul de persoane se desfăşoară în condiţii normale, a arătat sursa citată.
 	 Dosarul Ferma Dacilor: Tribunalul decide dacă redeschide urmărirea penală împotriva a doi foști șefi ISU Prahova
Dosarul Ferma Dacilor: Tribunalul decide dacă redeschide urmărirea penală împotriva a doi foști șefi ISU Prahova
Tribunalul Prahova este aşteptat să decidă joi în legătură cu redeschiderea urmăririi penale într-un dosar instrumentat de DNA în care un fost şef al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova şi un fost inspector de prevenire au fost cercetaţi pentru că ar fi permis funcţionarea fără aviz de securitate la incendiu a complexului turistic Ferma Dacilor de la Tohani, distrus parţial de un incendiu în care opt oameni au murit. Dosarul fusese clasat, însă după incendiu a fost propusă în instanţă redeschiderea urmăririi penale.