Articolele din categoria ACTUAL:

Cel mai mare furnizor de gaze explică de ce nu a emis facturile pentru luna ianuarie până acum
Cel mai mare furnizor de gaze explică de ce nu a emis facturile pentru luna ianuarie până acum. Când va relua procesul de facturare
Engie, cel mai mare furnizor de gaze pentru populație, a întâmpinat o întârziere neașteptată în procesul de facturare, nefiind emise facturi până în luna ianuarie. Compania a anunțat că această situație a fost cauzată de lucrări de actualizare și îmbunătățire a sistemelor informatice. Cu toate acestea, reprezentanții Engie oferă asigurări că procesul de facturare va fi reluat în câteva zile, astfel încât clienții să primească facturile corecte și să poată efectua plățile în mod corespunzător.
Timp de aşteptare record la terminalele de marfă din Bulgaria
Timpi de aşteptare record la terminalele de marfă din Bulgaria. MAE a emis o averizare de călătorie
Transportatorii români de mărfuri sunt avertizați de către Ministerul Afacerilor Externe (MAE) în legătură cu prelungirea timpilor de așteptare la frontierele româno-bulgare. Indiferent dacă se află deja în Bulgaria, tranzitează sau doresc să călătorească în această țară, această informare este deosebit de importantă pentru a evita întârzierile neplăcute și pentru a anticipa posibilele dificultăți în transportul de mărfuri.
Horoscopul zilei, vineri, 19 ianuarie 2024
Horoscopul zilei, vineri, 19 ianuarie 2024. Compasiunea și empatia sunt „specialitatea zilei”. Trei zodii pun la încălzit sentimentele răcite
Horoscopul zilei de vineri, 19 ianuarie 2024, este plin de energie pozitivă și oportunități, datorită aspectului astrologic favorabil al trigonului dintre Mercur în Capricorn și Jupiter în Taur. Acest aspect aduce în prim-plan o combinație benefică de optimism, bogăție în idei și comunicare deschisă, conducând la o viziune solidă asupra vieții și a posibilităților care se deschid în fața noastră.
Ungaria și Polonia sunt și ele în aceeași situație
Rafila, după anunțul că Pfizer cere României o jumătate de miliard de euro pe vaccinul COVID: Fiecare stat a avut de optat. Noi am optat "DA"
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a comentat anunțul companiei Pfizer că a dat România în judecată pentru a recupera mai bine de o jumătate de miliard de euro pentru cele 28 de milioane de doze comandate de țara nostră. Rafila a afirmat că este  „este o sumă copleşitoare pentru oricine aude” şi „nu există o prevedere bugetară pentru asta”. Ministrul a mai precizat că fiecare stat avea și varianta să refuze achiziția.
Marcel Ciolacu i-a băgat în ședință pe reprezentanții administraţiei publice locale. Foto: Profimedia
Marcel Ciolacu i-a băgat în ședință pe reprezentanții administraţiei publice locale. Finanțarea proiectelor de dezvoltare, pe agenda discuțiilor
Premierul României, Marcel Ciolacu, i-a convocat pe reprezentanții Asociaţiei Municipiilor din România într-o ședință importantă. Punctul principal de pe agenda discuțiilor a fost finanțarea proiectelor de dezvoltare, cu accent pe fondurile obținute prin Planul Național de Redresare și Reziliență, Programul "Anghel Saligny" și Planul Național de Investiții. În cadrul întâlnirii, șeful Executivului și ceilalți membri ai Guvernului au analizat propunerile prezentate de asociație, care a solicitat un mecanism de compensare a efectelor deciziei Curții Constituționale privind redirecționarea fondurilor încasate din impozitele locale. 
Muntii Qinling, unde compania și-a mutat sediul pentru a scăpa de angajați
O companie a fost acuzată că și-a mutat sediul în vârful muntelui, ca să-i determine pe angajați să demisioeze
O companie din China a stârnit controverse și nemulțumire printre angajați după ce a luat decizia de a-și muta sediul dintr-un cartier central aglomerat într-o zonă muntoasă îndepărtată de oraș. Acuzațiile aduse de personal sunt că această mutare face parte dintr-un plan strategic pentru a-i determina pe angajați să-și dea demisia, fără a beneficia de compensații financiare corespunzătoare, în conformitate cu prevederile legale referitoare la restructurări. 
Rafila a stat 2 luni în diverse deplasări
Medicii și asistenții își strigă nemulțumirile, ministrul Rafila bate recordul la plimbări în străinătate
În timp ce medicii își strigă nevoile în stradă, Alexandru Rafila e de negăsit. Și nu întâmplător pentru că ministrul Sănătății a bifat, de la preluarea mandatului său, atât de multe deplasări, încât a devenit cel mai plimbăreț demnitar din Sănătate din ultimii 30 de ani! În total, a adunat două luni de vizite externe. Cele mai multe au fost în Belgia, Franța sau Italia, însă cea mai scumpă e cea din Cuba, acolo unde a cheltuit aproape 35.000 de lei. Nici în Elveția nu s-a uitat la bani - în cele patru zile, 6000 de lei s-au dus pe cazare, iar transportul a costat peste 7000 de lei. 
Vecinul lui Iohannis din Sibiu își vinde casa. Foto: Turnul Sfatului
Vecinul lui Iohannis din Sibiu își vinde casa. Câți bani trebuie să plătească cei care vor să se învecineze cu președintele
Un vecin al președintelui Iohannis a publicat un anunț pe o platformă imobiliară din Sibiu, prin care anunță că își scoate casa la vânzare. În tot acest timp, în plină criză a protestelor din țară, Regia Autonomă a Statului pregătește vila de 2 milioane de euro pentru șeful statului. Este vorba de un imobil de peste 800 de metri pătrați, aflat în cartierul bogaților din Capitală. 
Horoscopul săptămânii 22 - 28 ianuarie
Horoscopul săptămânii 22 - 28 ianuarie. O perioadă de luptă acerbă dintre temeri și curaj. Patru zodii vor reuși să înfrângă haosul
Privind înainte către săptămâna 22 - 28 ianuarie, ne întâmpină o perioadă plină de provocări și luptă interioară între temeri și curaj. Luna în Gemeni și opoziția cu Venus în Săgetător vor pune câteva obstacole în calea zodiilor, determinându-le să se simtă mai leneșe decât de obicei și chiar să sufere de lipsa de motivație. Cu toate acestea, această bătălie interioară ne poate oferi și oportunitatea de a ne înfrunta fricile și de a găsi curajul de a merge mai departe.
Cozmin Gușă
Cozmin Gușă: „Liderii politici români au decăzut sub presiunea sistemului Statului Paralel, partidele se vor defecta grav în cursul anului electoral 2024!”
Pornesc această analiză, extrem de importantă, după părerea mea, pentru mediul de putere românesc, de la cazul PSD și comunicatul de tip stalinist pe care l-a dat alaltăieri, acela de a boicota in corpore emisiunile de la Realitatea PLUS, pentru că Realitatea și Anca Alexandrescu și alții, au îndrăznit să-l critice pe Sorin Grindeanu, respectiv de la retractarea neoficială, dar confirmată de către Anca Alexandrescu, a acelui comunicat și anunțul prezenței lor din nou la Realitatea începând de săptămâna viitoare.